17 Ekim 2011

Haftaya hızlı başlamak istiyorum yine, başladığım ikinci kalın ipten örtü hızla ilerliyor.
Ripple battaniyenin iplerini tamamladım, ilk iki sıradan sonra henüz elime alıp ta bir sıra daha öremedim. Malzeme açısından hazır en azından.
Kuzum içinde bir süveter başladım. Geyik desenleri yapacağım ön yüzüne. İpin kalınlığını ve rahat örbiliyormuyum anlamak için başladım, tam istediğim gibi, ne çok kalın ne çok ince ve yumuşacık. (Kartopu-resital)
Ben ne kadar el işlerimi yapmak istiyorsam kuzumda o kadar benimle oynayın, ilgilenin istiyor. Bazen arkadaşlarıyla bir araya gelselerde, bazende yalnızız. Dışarı çıktıysak problem yok, biraz küs biraz barışık gezip dolaşıyoruz, evde isek birşeyler bulmak oyalanacak işler yaratmak gerekiyor. Tüm bunların yanında yapılan çamaşır, ütü, yemek, temizlik olayları da var, bir şekilde halledilen ama bana kalsa, bir kuzumla oynar, bol bol gezer, birde yerimden hiç kalkmadan elişlerimi yapmak isterdim.

9 yorum:

  1. Deryacım, ne güzel örüyorsun. özeniyorum valla sana. ben de bebek için başlayım diye niyetleniyorum ama bakalım ne zaman :))

    YanıtlaSil
  2. Aynı anda kaç iş yapıyorsun Allahaşkına ;-)? Maaşallah, maaşallah.Bir de renkli dantel var daha sırada değil mi?

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Seldacım, kalın iplerle pek iyi gidiyor şimdilik, başlayacaksan tavsiye ederim :)

    Ecehan; Evet, danteli nasıl yapıcam diye biraz tereddütteyim yoksa onu da başlamıştım çoktan. Maymun iştahlıyım biraz galiba, herşeyden yapmak isteyince birkaç iş birarada gidiyor sonra :)

    YanıtlaSil
  4. Uyyy o ense tam öpmelik tammm ;)

    YanıtlaSil
  5. iki işinizde çok güzel görünüyor kolaylıklar diliyorum tez zamanda biter inşallah

    YanıtlaSil
  6. deryacım ipleri depolamışsın ve o araya başka işlerde sıkıştırıyorsun maşallah...kuzunun kreş zamanı gelmiş annesi çocuklar bir yaşa geldiğinde artık bizler yetmiyoruz bence yarım günde olsun bir yerlere ver imkanın varsa...hem seni bunaltmaz hemde kendi mutlu olur....tabii bu benim düşüncem canım..

    YanıtlaSil
  7. Noni :)

    canan; Teşekkürler..

    tack; Aslında haklısın ama anneleri çalışıp kreşe gidenler perişanlar, hastalıktan yakalarını kurtaramıyorlar, ben evde oturup da onu böyle bir ortama göndermeye içim elvermiyor, ama benim kuzu koç burcu, yani hemen herşeyden sıkılıyor, her an yeni birşey üretmekte zorlanıyorum, seneye anaokulu inşallah, ona kadar evde parkta arkadaşlar edinip o şekilde idare ediyoruz.

    YanıtlaSil
  8. aynı şeyleri yaşıyorum ya başkasından da duymak hoşuma gitti,benim de kızım var sürekli ilgi bekleyen ,benimle oyna isteği hiç bitmeyen ,ev işleri ,yemek,çamaşır ,bir de özel bir şirkette çalışıyorum evden 7 de çıkıp akşam 6 da geliyorum ve tüm bunlara rağmen oturup örgü örmek ya da birşeyler dikmek veya boncuklarla aksesuarlar yapmak için ölüyorum :)sizi bu yüzden çok iyi anlıyorum.. :)

    YanıtlaSil
  9. romantikbutik; Yalnız değilsiniz :) kolaylıklar diliyorum, işin içine birde çalışmak girince çok daha zor.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...