13 Ekim 2011

Bugün dışarı çıkıp yanıma da fotoğraf makinemi almadığıma pişman olduğum bir gün oldu. Eve dönüşte yine parkın üzerinde olduğu yolu tercih ettik bir de gördük ki sonbahar kendini iyice göstermeye başlamış. Her taraf yaprak yığınları ama makinemiz yok, kahroldum tabi.
Yapraklar arasında yürüdük, kestane ve meşe palamudu topladık bir torbaya eve getirmek üzere. En azından kuzum eğlendi bunları yaparken, bir daha dışarı fotoğraf makinesi almadan çıkmak yok. Birazdan ana-oğul kes yapıştır yapacağız, bir dosttan gelen şahane el boyaması hikaye kartlarını kaplayacağız.

3 yorum:

  1. Geçen sonbahar biz de parklardan böyle güzel, doğal malzemeler toplayıp evde cam vazo benzeri bir şeyin içine sırayla dizdik. Çok hoş olmuştu, hala salonumuzu süslüyor:)
    Doğa bize çok güzel şeyler sunuyor, ama biz doğayı hiçe sayıyoruz, yapmadığımızı bırakmıyoruz maalesef:(

    YanıtlaSil
  2. haftaya ankarada kış epeyce hissettirecekmiş, son güneşler... fotoğraf makinemi unuttuğum zamanlarda ben de hep ihtiyaç duyarım :)

    YanıtlaSil
  3. Semi'nin mutlu elleri; Gerçekten harika malzemeler bunlar. Evet malesef bunca dikkatsiz ve hoyratça davranışlara rağmen bize güzellikler sunuyor ama nereye kadar sunacak? bireysel dikkatler kendi çocuğum ile yakın çevremi uyardığım ve öğretebildiğim kadarıyla, ama daha geniş kitleler bilinçlendirilmeli.

    anne kaleminden; İyice yaklaştık yani kışa, kuzu da kar ne zaman yağacak deyip duruyor:) Gerçekten nasıl bir şeyse bu özellikle unutmadan alıyım dediğimde tek kare çıkmaz ben zorlarım olmayınca da neler neler çekemem ve deli olurum :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...