10 Ekim 2011

Uzun zamandır bilerek ve istemeyerek de olsa almıyordum ama geçtiğimiz gün babacık bir tane almış gelmiş. Son günlerdeki tatlı krizleri, her çarşıdan dönüşte kendimi marketin çikolata reyonunda buluşum derken şu ara epey abarttım tatlı olayını, kruvasanla çok güzel gitsede bu son, kesin kararlıyım. Ondan sonra kavanoza elimi dahi sürmeyeceğim.
Uzun soluklu bir elişim olmayınca aklıma gelen veya gördüğüm ne varsa anında yapabiliyorum. Geçtiğimiz akşam yine bir zamanlar bulup kaydettiğim örneklerden çıkardığım örgüler. Sehpa üzerine gelişigüzel serpiştirmek hoşuma gidiyor.
Demiştimya koyu renk ne varsa batıyor gözüme diye, elimdeki renkte sınırlı olunca bende en yakınımda ve hep kullandığım pufun ayaklarının rengini değiştirdim. Ama şimdi bu renge daha uyumlu bir tane daha kılıf dikmek şart oldu tabi.

14 yorum:

  1. Ahh o güzel tat benimde hep gönlümü çalar..
    Örgüler çok şeker olmuş:)
    Puf sa böyle de çok güzel aslında ama beyazlı mavili bir kumaş daha çok açar sanki..

    YanıtlaSil
  2. Kuruvasanda marmaelat ile pek güzel olur.Ben de abarttım bu sıralar Derya, kiloyu geçtim aile de ciddi boyutta şeker hastalığı var.Bu arada pufun kumaşı ayakların rengine uygun duruyor resimden..

    YanıtlaSil
  3. sabah sabah canım çekti fotoları görünce... :) afiyet olsun.
    pufun kumaşı beyaz ve mavi ağırlıklı olsaydı daha da hoş olurdu diye düşünüyorum... maviş sandalye ile hoş bi ikili oldular... güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  4. Sihirli Günce; Evet değişmeli bencede, teşekkürler :)

    nazan; Marmelatlı da güzel oluyor gerçekten, aman dikkat şekere ilede de varmış, aslında çok uyumsuz değil puf kumaşı ama bakalım önüme daha güzel bir seçenek çıkarsa dönüşümlü olur :)

    ruşen; Teşekkürler :)
    Teşekkür ederim, evet beyaz mavi çok hoş olur gerçekten..

    YanıtlaSil
  5. Bizim evde de sevmeyen yok gibi:)

    Annem gibisiniz siz de. Annemin de eli hiç boş durmaz, öyle büyük işler yapmıyor artık (71 yaşında, gözleri çok iyi değil maalesef) ama mutlaka elinde oyalayıcı bir şey vardır...

    YanıtlaSil
  6. Ne hoşsunuz siz:)
    Ne hoş yaptıklarınız..
    Ben de çok yapardım eskiden el işi,şimdi fırsatım olmuyor,ancak nutellaya dayanamıyorum :)
    Ben de kendime söz vermeliyim galiba :)
    Tutabilir miyim ki acaba :)

    YanıtlaSil
  7. Semi'nin mutlu elleri; Maşallah annenize, allah sağlık sıhhat versin, eli boş duramayan insan kaç yaşında olursa olsun aynı oluyor,

    zel; Teşekkürler, biraz zor tutulur biz söz :)

    YanıtlaSil
  8. nutellanın büyük kavanozunu almış eşim :(( allah ım yemeden de olmuyor tabi ben de çok seviyorum :)))

    motifler çok hoş, puf un bu halini de çok sevdim ben :))

    YanıtlaSil
  9. anne kaleminden; Bu eşler iyilik mi ediyor yoksa kiloları sabote mi karar veremedim :) bu nutellayı da sevmeyen yok gibi sanki, bende baktıkça çokda kötü değil diyorum kendi kendime :)

    YanıtlaSil
  10. pufu boyarken ne boyası kullandın merak ettim vernik varmı üzerinde mavinin rengi çok hoş olmuş

    YanıtlaSil
  11. deryacım bursa kumaş pazarında kuşlu panama keteni gördüm onu yapabilirsin kılıf...renkleri çok güzeldi ve almadığıma çok pişman oldum...bide boyanı soracağım ne boyası çok güzel duruyo...

    YanıtlaSil
  12. perice hayaller; Vernik yok, gerek duymadım ben. Polisan matrix lux beyaza polisan home cosmetic natura su bazlı renklendirici katarak elde ettim rengi, direk kendi üzerine boyadım ve sonuç bu.

    YanıtlaSil
  13. tack; Şu aralar uğrarsam kesin bakacağım, teşekkürler. Boya; Polisan matrix lux beyaza polisan home cosmetic natura su bazlı renklendirici katarak elde ettim rengi.

    YanıtlaSil
  14. teşekkürler canım..hemen boyanın adını not ediyorum veee en kısa zamanda almaya gidiyorum....

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...