Özüne dönüş

Özüme dönüyorum sanki, elime tığımı daha sık alır oldum, bir de nihayet ince örülebilir ip aldım ve elimde hali hazırda bir işim olduğu halde ben ikinciye başlıyorum. Bugün Ulus'ta kumaşçılara da uğrayacak gücüm olsaydı emin olun bir taraftan da dikiş işleri çıkaracaktım başıma. Allahtan uğrayamadım. Örmek istediğim boleroya bugün başladım. Bir bolero aşkıdır gidiyor bende, illaki üzerime alabileceğim böyle mini hırkalar yelekler çok hoşuma gidiyor.
İpim tam istediğim gibi ince ve yumuşacık. Örerken katları sıkıntı yaratmadı. En çok buna memnunum. Daha önceki denemelerde örgüler aba gibi kalın kalın ve tabiki kaba bir görüntü oluşturmuştu. Bu sanki dantel örer gibi. Umarım sonuç iyi olur.

9 yorum:

  1. bitmişini şimdiden merak ediyorum,takipteyim

    YanıtlaSil
  2. bende böyle bişey arıyordum.hemen başlıyoruuummm:)))))teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Sevecen; Bende merakla örüyorum bir an önce bitsin istiyorum.

    halime; Sevindim.. kolay gelsin o halde :)

    YanıtlaSil
  4. Örnek çok güzel görünüyoe. Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  5. Derya Hanım yaptığınız bütün elişleri çok güzel,ellerinize sağlık,hele battaniyeler çok güzel,bu boleronunda yapım aşamalarını resimlerseniz sevinirim, kolay gelsin

    YanıtlaSil
  6. Bıraktığım izler; Teşekkürler,

    adsız; Örme aşamalarını fotoğraflayıp ayrıntısıyla aktarmaya çalışıcam, teşekkür ederim..

    kelebekana;Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. çok güzel görünüyor.. benimde tığ ile örülecek ince ve yumuşak bir ipe ihtiyacım var.. sakıncası yoksa markasını söylermisiniz..

    YanıtlaSil
  8. Emine hanımcım, bu iplerin bir markası yok. Hazır trikoların fabrikalarından alınmış parça ipler. Ulus Sanayi Caddesindeki bir trikocudan aldım ben.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...