19 Ağustos 2011




Battaniyemi tamamladım. Tam kuzuya göre oldu, diz battaniyesi de olabilir. Kenarları baskın mavi renkle tamamladım. Geçiş kenarlarını bu sefer farklı şekilde tığladım. Daha önceki örgülere uyduruk bişeyler yapardım bu sefer dört sırada oluşan kalın bir kenar ördüm aşağıdaki mavi örnekten. Bitti ve rahatladım, yarım işim kalmadı artık.
Bu resimler arada bir internette dolaşırken bulduğum ve belki yararlanırım dediğim model resimleri, nereden kaydettiğime dair bir fikrim yok. Alıntı resimlerde genelde adres vermeye özen gösteririm ama bunlar arşivden o yüzden özür diliyorum kendilerinden.

5 yorum:

  1. Dadandım bu bloga :) ben de kenar modeli aryordum teşekkür ederim.. Bir de örgülerim başlığı altınaki 3 resimdeki battaniyenin yapılışını çok merak ettim.. Sizin için zor olmayacaksa yapılışını anlatrmısınız? Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Harika!!! Ellerinize sağlık. Kışın ne güzeldir, battaniye, çay- kahve, kitap keyifleri:)

    YanıtlaSil
  3. seddosh; Rica ederim, zor değil ekledim bile.

    begonvilli ev; Teşekkür ederim, aynen en sevdiğim şeyler benimde :)

    YanıtlaSil
  4. Ay Deryacım ya yine çok güzel olmuş renkler ve motif bayıldım. Battaniye gibi mi bu pek şeker:)görmemişim ben bu yazdıklarını bu ara gene koştur koşturum da. İnsanın içi açılıyor valla bakınca..Ellerine sağlık canım öpüyorum kocaman.:)

    YanıtlaSil
  5. Battaniye Tuğbacım, epey önce başlamış sıkılıp bırakmıştım, şimdi tamamladım. Kolay gelsin, beğenmene çok sevindim. Bizdende öpücükler ta Cezayir'e :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...