1 Ağustos 2011

Başladığım örgüyü aşağıdaki resimdeki gibi yapmayı planlıyorum. Kocaman olacak. Şimdilik sıcağa rağmen gayet iyi gidiyoruz. Özlemişim itiraf edeyim. Yalnız yeni renklere ihtiyacım var, farklı kombinasyonlar örmek istiyorum. Piyasayı gezdiğimde aşağı yukarı hep aynı renkler var. Belkide başka bir ip çeşidine geçmeliyim artık, yakın zamanda araştırmaya başlayacağım.
battaniye buradan.Boş kaldığımız zamanlarda dondurma çubuklarıyla birşeyler yapmacalar devam ediyor.
Şu ara evde dolaşan birde uzaylımız var. İzlediğinden anında etkilenip oyunlar türetmece bu yaşa özgü birşey olsa gerek.Zira günde kaç defa kaç kılığa giriyor benim kuzu takip edemiyorum.

Herkese iyi haftalar ve hayırlı ramazanlar diliyorum.

2 yorum:

  1. merhabalar;
    oğlunuzla yaptığınız keyifli gezilerin takipçisiyim..
    İplerle ilgili öneride bulunmak isterim size..Bu bahsedeceğim yerdeki iplerle eminim harikalar yaratabilirsiniz..Ulusta Sanayi Handa 6. katta Cem Triko diye bir yer var. Hana girince en dipteki asansörle 6. kata çıkıyorsunuz..Zaten hanın girişinde sadece elektrik malzemeleri satan dükkanlar var, şaşırmayın..Handa gördüğünüz bayanları takip edin kesin asansöre gidiyorlardır.Bu bahsettiğim yerde kilosu 12 liradan satılıyor ipler ve sadece ana renkler değil pek çok rengin pek çok tonu var..Kilo hesabı olduğu için çok da hesaplı oluyor.Kalitesi de güzel..tek dikkat etmeniz gereken ipler çok katlı olduğu için aynı kalınlıktaki iplerden almak lazım..Rica ederseniz oradaki teyze makinada sararak katlarını ayırıyor..Tavsiye ederim bi gidip görün.. Ördüklerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın ..Şimdiden kolay gelsin

    EBRU

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Ebru hanım,
    Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için, Ulus ne cevherle saklıyor hepsini bilmek ne mümkün ama sayenizde orayı da keşfedeceğim, ilk defa sizden duyuyorum. Çok da merak ettim, en kısa sürede gidip bulacağım, tekrar teşekkürler.. sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...