21 Temmuz 2011

buradan
buradan buradan
buradan

Miskin ve bezgin bir insan olma yolunda hızla ilerlerken arada bir bu alacakaranlık aydınlanınca düşünüyorum, sonu gelmez projeler insanı, örgü delisi bu kişi kreativ ruhuna yeniden kavuşsa diye. Havalar sıcak, tatile daha çok var hepsine tamam lakin bu zamanı da bu kadar ölü geçirmek içime sinmiyor. Kendimi dinliyorum, örgüye biraz uzak gibiyim ama kendimi kumaşlara yakın hissediyorum. En kısa sürede bir Ulus- Kızılay yapmalı, eğlenceli kumaşlar bulmalı, kendime bir elbise (buradaki) ve yazları evde giymeyi çok sevdiğim pamuklu ince kumaşlardan salaş pijama altları ve kapriler dikmek istiyorum. Bugün böyle hissediyorum, bugünün üzerimdeki miskinliği attığım milat olması dileğiyle..

6 yorum:

  1. hakikaten sıcak pestile çevirdi hepimizi o yüzden elimiz kolumuz kalmıyor şekerim, aman sıcak olsun varsın; kış da pek bi uzun geçti bu sene hiç bitmeyecek zannettim bir ara ;)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar beceriklisin bayıldım bunlara,keşke elimden gelse...

    YanıtlaSil
  3. Marifetli cadı; Aynen, hatta şikayetçiydim bolca ama ne yaz ne kış en güzeli bahar galiba :)

    otuzundansonra; Fotoğraflar benim yaptığım işler değil malesef :(

    tarchin; Bende çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  4. Eeeveeet, o elbiseden ben de dikmek istiyorum :) Hadi önce sen dik, sonra bize de anlat :) Belki seni baskı altına alırsam hemen girişirsin yeni el işlerine ;)) İlhamın bol olsun canım.

    YanıtlaSil
  5. demet; Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...