15 Haziran 2011

Bu yıl ki bolero örme merakım hala devam ediyor. Bir ara bedenime sığmayan boleronun aynısından örmeye başlamış fakat, iplerin tel tel açılması ve örgüde oluşturduğu bozuk görüntüden dolayı vazgeçmiş ve bırakmıştım. Çareyi içine sığamadığım örgüyü sıcak ütü ile esnetmekte buldum. Gelin görünki gönlümü çalan yeni bir model daha çıktı karşıma. Diğerine göre çok daha kolay ve bana aşina bir modelde. Tek sıkıntı örecek incelikte, yapıda ve tabiki fiyatta ip bulmak. Arayışına yakın zamanda girecek ve başlayacağım. Bu konudaki tavsiyelere de kulağım açık.
Mutfakda biraz renk olsun diye yapılan bir tutaç. Bu renklerle örmek çok hoşuma gidiyor.
Çantamdan çok memnunum. Ablamdan da onay aldıysa zaten tamamdır. Renkli cüzdanımda yanımda, kendi yaptığım eşyaları kullanmak çok keyifli. Şimdiye dek sadece yastık ve battaniyeler için böyle hissediyordum, şimdi bunlarda eklendi.
Evde sevdiğim gerçekten takılıp, peşine düşüp sonunda elde ettiğim eşyalar var, tek sıkıntı kafamdaki konsepti oluşturamamak. O yüzden pek çoğu gariban bir şekilde bekleşiyorlar, yerleşip ait oldukları yerlere konmak için. Düşünecek ve yapılacak çok şey var çok..
Yastıklarımda yaz temizliğinden nasiplerini aldılar. Kullanılacaklar ve bunu neden yaptım ki'ler ayrıldılar.
Reçellerimize ikinci tat eklendi, diğerleri de olgun ve lezzetli zamanları bekliyor.Sırada şeftali var. Evdeki başıboş nazar boncukları toplanıp bir ipe geçer, bulunamadı mı bulunmaz işte, bunlar bir türlü sığrıdırılamaz eve ve doğru balkonda bir köşeye asılır. Havaların izin vermesiyle yapılacak balkon keyiflerinde gözlerimize şenlik olsun diye.

2 yorum:

  1. İKEA haftaya uygun konsept için belki derdine derman olur, gün sayıyorum ben resmen:)))23 haziran saat 12 de açılış varmış:))))

    YanıtlaSil
  2. Sinem hanım inanın bende gün sayıyorum, hemde ne derman olacak
    burada açılmak için geç bile kalmıştı.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...