Yeni Projeler..

Haftasonu yine elimiz boş durmadı ve sağlıklı unlardan tuzlu ekmeğimsi kurabiyeler yaptık. O nasıl oluyor derseniz, kafamıza göre kattık karıştırdık ve yaptık. Fena da olmadı, hatta bugün daha güzel olmuştu.
Uzun süredir dantel örmemiştim, yine internetten beğenip kaydettiğim bu modeli bugün çıkarmaya çalıştım. Bir ara böyle kapli uzun uzun danteller öreceğim. Pike kenarı, masa örtüsü kenarı ya da nevresim yastıklarının kenarlarına dikeceğim. Böyle birşeyler var aklımda.
Ripple modeli bir de böyle denemek istedim. Yine internette örülmüşleri görmüş ve beğenmiştim, deneme yine bugüne ait. Yapacağım yeni ip alışverişinde mavilerden pembeler ve yeşillere doğru bir kayış yaptıktan sonra bu modelden de bir tane başlamayı düşünüyorum. Bu daha hızlı ilerliyor sanki, ya da bana öyle geldi.
Bu askılıklar da yine internette görüp beğendiğim belki yaparım diyerek derhal kaydettiğim bir resim. Bu internette olmazsa ne yapardım acaba. Şimdi yanıyorum şuna yanıyorum, yine benim bir temizlik operasyonumda ayrılmak zor da olsa, kağıt toplayıcılara teslim ettiğim öküz, leman, l-manyak ve penguen dergilerime yanıyorum. Neyse yine de yapılabilir bir proje. Bu tarz kağıtlar, kumaşlar, desenler şu ara fena halde favorim.

3 yorum:

  1. Haydi kolay gelsin, projelerinizde basarilar. Insan bir seyi atinca o iste hemen arkasindan gerek oluyor ya bende ona yaniyorum...

    YanıtlaSil
  2. askılara bayıldım canım ya ne kadar güzel

    YanıtlaSil
  3. anneminkızıyım; Teşekkürler, aslında dergileri atalı da yaklaşık 4-5 yıl oluyor ama demekki saklamak gerek herşeyi, ne zaman lazım olacağı belli olmuyor :)

    çılgın mevdoş; bende çok sevdim.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...