Flickr turu ve Örgü aşkı

Şu ara gökkuşağı renkleri taşıyan herşey gönlümü kazanıyor. Bu örgü gibi. Yapılacaklar listesi uzayıp gidiyor tabi. Resim Buradan.

Benim gibi hem ev'li objeleri, hemde örgüyü seven yastık delisi biri için farklı bir çalışma. Buradan. Favori örgümden ister çanta, ister telefon kılıfı. Buradan.
Bu yastığı da çok sevdim. Benim kuzu artık kocaman olsa da örsem mi diye düşünüyorum.

5 yorum:

  1. Canım sen bunların hepsinden de örensin MaaşAllahın var hamarat arkadaşım..

    YanıtlaSil
  2. Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın kandilimn mübarek olsun canım..

    YanıtlaSil
  3. Ahh derya ahh gene ne güzel şeyler bulmuşsun da koymuşsun..o ev figürlü her türlü şeye bayılıyorum tığ olsun etamin olsun kumaş olsun ne biliym işte.bu yastık da pek bir güzel..çanta da çok şeker mini mini..hem kolay da onu yapması yalnız sap kısmını ben başaramam herhalde daha evvel öyle bir şey yapmadım..şöyle çoook uzun tatilim olsa da bunlara da zaman ayırabilsem keşke..arada derede yapmaya çalışmakla olmuyor yaa keyfine varamıyor insan..sen benim için de bol bol yap..öptüm kocaman:)

    YanıtlaSil
  4. Marifetane; Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, amin hepimiz için diyorum.

    Tuğbacım, ben diyorum ortak yanımız çok :) o mini çantayı da yaparsın sapını da yapamam diye hiç bakma, gördüğünü tığla öreceksin, aynen. Dediğin gibi zaman lazım, çalışınca zaman daha az, yorgunluk vs. derken. Öperim tekrardan..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...