27 Nisan 2011


Kırmızılar, kalpler üzerinde çalışıyorum bugün. Bugün anladım ki bir tek iş kesmiyor beni, yuvarlak çiçekli yastık örgüsünün yanında bişeyler daha ekledim. Şimdi ikisi de yarım, dönüşümlü olarak örülüyorlar. Eskiden evimde veya kıyafetimde kalp deseni, baskısı veya kalpli herhangi birşeyden hiç hoşlanmazken bugün heryeri kalpler ve kalpli objelerle doldurasım var. İnsan değiştikçe, beğenileri de değişiyor sürekli.

6 yorum:

  1. :)bende elimde tek işle kesinlikle duramam yanlız olmadığıma çok sevindim..bu arada yukardaki baykuş çok güzel olmuş nasıl ve neyle yapıldı diye sorsam ayıpmı etmiş olurum?

    YanıtlaSil
  2. ayıp olurmu hiç :) o baykuşu ben yapmadım, hazır o, Cotton'un bir tişörtünde aksesuardı oradan.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba derya bloguna yeni girmeye başladım.Evde çocukla birşeyler yapmak zordur bilirim.Fakat hiç durmadan üretmek istemen renkli içeriğin beni günlük okuyucun yaptı.Galiba kendime de benzettim.Sende benim blogumu ziyaret edersen sevinirim.www.modabahar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. modabahar; Teşekkür ederim, hemen ziyaret edeceğim :)

    YanıtlaSil
  5. Deryaaaa yaaa naptın gene seeeen:) ama bak sen her yaptığında benim aklım kalıyor o güzelliklerdee..çok tatlı olmuş kalpler ve de yonca..yoncayı çok severim ben hatta şu anda yonca kolyem var boynumda:) ben de bi deneyeyim bakayım başarabilecek miyim? zor mu yapması bunları..örnekle mi yaptın sorabilir miyim:)hemen bi netten araştırıym bakıym bulabilecek miyim ayyy çok heyecanlıı:) ben de senin gibi birkaç şey birden yapmadan duramıyorum yok valla kesin karar verdim:):)çılgın mıyız neyiz biz:)

    YanıtlaSil
  6. Tuğbacım bende çok seviyorum kalpleri, bitmiş hali de çok güzel olacak gibi, içime öyle doğuyor yani. Sadece trabzandan oluşuyor, yaparsın bence, tek renk de olduğu için çabuk ilerliyor.Olabiliriz tabi hobi çılgınları :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...