22 Nisan 2011



Dün kapalı bir hava vardı tüm hafta böyle olunca kitapçılara gidip dolaşma planımız yatmıştı, umarım önümüzdeki günlerde yapacağız. Yağmura dışarıda yakalanınca keyfi çıkarılabiliyor bir şekilde başka şansımız yok çünkü günü kurtarmak için, ama yağmur varken dışarı çıkmak gelmiyor içimden. Evdeki zamanları aklımın bir köşesinde kalmış deneyeyim dediğim işlerle geçirdim, yine internette biryerlerde denk geldiğim örgü ve keçe birleşimi çalışmayı yapma fırsatım oldu. Ben hem ördüm hem diktim. Kuzum da boş durmadı. Resimler yaptı. Buraya ekledim, çünkü burada kendini veya yaptığı resimleri görünce çok seviniyor. Bu sefer birini çerçeveledik ikimiz.


Bugün dünün tam tersi, gözlerimizi güneşli bir güne açtık. Böyle uyandığımız günleri seviyorum. Balkonda yetiştirmek istediğimiz katmerli kadife ve yıldız çiçekleri de uyandılar. Dört gözle onları bekliyoruz. Tohumdan ektiğimiz başarısız denemelerden sonra bunlar bizi çok mutlu etti.


4 yorum:

  1. çok güzel olmuş ellerinize sağlık sevimli yumurcak ne güzel resimler yapmış canım çok şeker...çok beğendiğimi söylermisin

    YanıtlaSil
  2. Gönül ;Teşekür ederim, söylerim tabiki :)

    YanıtlaSil
  3. ne cici olmuş o puantiyeler, kalpler :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Ahu hanım :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...