16 Nisan 2011

Bugün haftasonuna çok geç başladık. Uyudukça uyuyasım geliyor şu aralar. Erken kalkmayı sevmediğimden değil, aslında günü erken kalkarak yaşamayı seviyorum. Geç yat, geç kalk kuralına uyduk. Artık havaların güneşli ve pırıl pırıl olmasını ve güne erkenden başlamayı istiyorum.
Geç de olsa günü değerlendirip, yapmayı planladığım dikiş işlerimle uğraştım. Kuşlu kumaşlı yastıklarım hazır.
Yıllar öncesinden gelen etamin işlemem. Kuzunun odasına aksesuar oldu yine yastık olarak.
Salondaki uzanma yasığı da epeydir değişiklik istiyordu, parça kalan kumaşlardan da onu yeniledim.

6 yorum:

  1. kuşlu yastık çok hoş olmuş, çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. Uyku sorunu bende de mevcut, hiç kalkasım yok yataktan sonra da gün bitti diye söyleniyorum işte, bu arada kumaşlar nefis en son karedekilere bayıldım, o gün samanpazarında annemle kıza elbiselik aradık durduk hiç bir yerde bulamadık, malum yaz geliyor kaymak hanım döner etek istedi anneanneden ama kumaşlar içimize hiç sinmedi, bunlar ulustan mı acaba?

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Seldacım, senin kasnağa kumaş germe fikrini çalamadım, yeterli kumaşım kalmadı :) eminim güzel olurdu.

    Sinem hanımcım, kaymak hanıma etek için bursa kumaş pazarına da bir bakın derim Kızılay dakilere. Ulusta eteklik için nereden alınır bilemiyorum ben hep kalın patchwork vs. kumaşları aldığım için bilemedim. Ama bir adres var birdahaki Ulusa gidişinizde, kaleye çıkan yol üstünde solda bir kumaşçı, adını hatırlamıyorum ama dikiş diken bir arkadaşım oradan çok hoş kumaşlar buluyor.Benim son karedekiler ithal kumaşlar.Begune hanımın pasajına da bakabilirsiniz ondan almıştım ben. Bunlardan da yine Kızılay da Erdoğan düğme var Sakaryadaki tüp geçitten geçince hemen sağda alt katta. Metresi biraz tuzlu ama yumuşacık ve farklı desenler var.

    modafobik; Kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum :)

    YanıtlaSil
  4. ahh o bardakların yok mu deryacım bayılıyorum onlara ben yaa. nazarım değecek taaa buralardan diye korkuyorum:):)maviş süzgeçe de bayıldım.bende dayanamayıp geçen gün melamin bir kurabiye servis tabağı aldım netten 3 katlılardan hemde pespembe:)sanki buraya getirebilecekmişim gibi..kuşlu yastık da harika ve örgü olanlarda yine süper.ayy sizin ev süper ya tam bana göre cıvıl cıvıl..benim cici yastığımı da göster olur muuuu merak ediyorum çooook:):):)öptüm canım

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Tuğbacım zevklerimiz birbirine çok yakın anladığım kadarıyla, aldığın servis tabağını çok merak ettim renkli renkli ne güzeldir eminim. Korkma canım nazarın değmez :) evde böyle şirin ayrıntılar yakalamaya çalışıyorum, buldukça oluştukça da çok mutlu oluyorum.
    Bu arada yastığın bitti,kumaşlı arka yüzünü dikip kenarlara sade bir süs yapıcam tamamdır yani. Tamamlayıp öyle ekleyeyim demiştim, sen azıcık daha meraklan yakında burada :) çok öpüyorum..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...