15 Mart 2011


Değişken ruh halleri sonrasında şekere ve hamur işine hücum ettim, bu kasedekiler kuzuyla benim saldırımızdan kalanlar.Kurabiye de burada gördüğüm pratik kurabiye tarifi.Un kurabiyesi severlere süper bir tarif. Ruh hallerine gelince evde olmak, birde temizlik gibi işler varsa hemen asabi haller gelir üstüme. Birtürlü gelemeyen bahara rağmen kışın evdeki ağırlığını atmak üzere perde, cam vs. yaptım birşeyler.
Geçtiğimiz gün Samanpazarından buldum bu kumaşı. Görür görmez de çok sevdim, biraz kalın ama olsun, muhtemelen örgü yastıklarımın yanına birer de kuşlu yastık olacak.

5 yorum:

  1. kumaş çok güzelmiş. benim de aklıma kasnağa gerip pano yapmak geldi, yakışır sanırım..
    kurabiyeyi denemişsin, bir iki taneden sonra kesiyor ama olsun arada yapılacaklar arasına girdi bu tarif :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş güle güle kullanın banada minder yapmak için kumaş lazım samanpazarının neresinden alıyorsunuz bu kumaşları

    YanıtlaSil
  3. Sergun; Panoda güzel fikir, izninle fikrinden esinlenip :) benim yastıklara birde kasnak yapsam. Aynen ikincide kesiyor ama kesinlikle çok pratik.

    perice hayaller; Teşekkür ederim. Çıkrıkçılar yokuşundan çıkarken öyle birden gözüme çarptı, farklı renkleri de vardı. Dükkanın adını hatırlamıyorum ama sol kanatta yokuşun başında biryerden aldım.

    YanıtlaSil
  4. Hello! You made a lot of fantastic crochetworks! The little elefant i very cute. Have a nice weekend.
    Best regards from PiPa

    YanıtlaSil
  5. PiPa; Hello, thank you very much..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...