1 Mayıs 2011

1 Mayıs bahar ve işçi bayramınız kutlu olsun.
Bugün Hamamönü'nü gezdik. Bazı resimleri nedense böyle pizza kulesi gibi eğri çekmişim.
Sokak aralarında gezerken canlı müzikler eşliğinde dolaştık, bazen akordion bazen keman.
Mehmed Akif Ersoy'un evini gezdik. Mütevazı ve çok güzeldi.Kaleyi su yolu yaptık ama ne yapalım çay molamızı verdiğimiz yerden vazgeçemiyoruz. Kale kapısına yakın Çukurhan'ın aşağısında küçük bir dükkandan bu fotoğraflar. Zeytinyağının sabunundan zeytinine ve yağına kadar pek çok doğal ürünlerin olduğu bir dükkan.

6 yorum:

  1. ya ne güzel geziyorsunuz anne oğul.kıskandırıyorsunuz bizi.ankaralıyız ama hiç gitmedim ben buralara.sayenizde öğreniyoruz nerde ne var falan..aman nazar değmesin.maşallah bol bol gezin.mutluluklar diliyorum size:))

    YanıtlaSil
  2. Amin.. :) Ben gezmeyi çok seviyorum yoksa çocukla hiç de kolay değil, ama sevince bir şekilde oğlum da alıştı biraz zorlanarak da olsa gidiyoruz:)

    YanıtlaSil
  3. ben ankaralı değilim ama amcamlar ankarada oturduğu için sürekli gdip geliyorum arkadaşlarımda var onlarla geziyoduk ama gerçekten buraları hiç görmedim ankaranın başka bi yüzünü daha gördüm sayenizde bu yaz gelirsem kesin kaleyi ve etrefını gezecem çok değişik şeyler var mesela bit pazarınıda bilmiyordum sayenizde öğrendim bide nerde olduğunu söylerseniz sevinirim :))

    YanıtlaSil
  4. bende ankaranın farklı yerlerini sizden görüyorum bu sene gezmeye geldiğimde inşallah kaleyi ve etrafını gezecem çok değişik bi havası var tam benlik bol bol fotografda çekebilirim, yanlız bit pazarı nerde onu bilmiyorum onuda söylerseniz orayıda gezmek isterim.bu arada el emeklerinizde çok şekerler bende ördüğünüz battaniyeden başlayacam örgüyüde hiç bilmem görünce heveslendim :))

    YanıtlaSil
  5. Betül Hanım, Adres tarifinde pek iyi değilim ama bit pazarı Denizciler caddesinde, zaten bir ucundan giriş yaptınızmı sizi yönlendiren sokakları var. Opera'dan da ulaşılabilir. İtfaiye meydanı diye de geçer.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...