03 Mart 2011


Seviyorum hemde çoook seviyorum. Biraz uçuk da olsa tüm emayeler benim olsun istiyorum.



O kadar alışmışım ki ne zaman bilgisayarın başına otursam önce bloglara bakıyorum. Bende pek çok kişi gibi dns ayarlarını değiştirip bakıyordum ama yeni kayıt girmek veya yorum görmek mümkün olmuyordu. Az önce denedim sanırım yasak kalkmış, bir heyecan hemen post girdim henüz bu konuda yazılıp, çizilmiş şeylere bakamadan. Zaten çok kızmıştım yapılan kapatma işine, umarım bu yanlıştan dönülmüştür. Pek çok arkadaşım kınayan yazılar yazdı bende sonuna kadar katılıyorum. Kavuştuk neyseki, kısa süre de olsa nasıl özlemişim, normal gidişatında iken hiç farketmedim. Meğer yazdıklarım, çektiklerim ve paylaştıklarım benim için çok önemliymiş..

6 yorum:

  1. ben değiştirmedim eskisi gibi blogspottan devam şükür kvuşturana emayeleri bende severim ne kadar güzel ve şık duruyorlar

    YanıtlaSil
  2. ufff bayilirim emayelere

    YanıtlaSil
  3. Canım ben de aynen senin gibiyim valla emaye manyağı:) en üstteki kırmızının mavisi var bende sevip okşuyorum bakınca mutlu oluyorum resmen. hep daha çok olsa diyorum..yasak kalkmış mı haberim yok ama ben herkesi okuyabiliyorum buradan umarım siz de beni okuyabiliyorsunuzdur..kocaman öpüyorum canım seni de çınarı da..

    YanıtlaSil
  4. AAaa Tuğbacım bak bunu öğrendiğim iyi oldu,Cezayirden bulmuşsundur değilmi çok şanslısın peki sen ne zaman Türkiye'ye geleceksen sana o kırmızı çaydanlıktan ısmarlasam, kaç paraysa sana ödesem sende bizi kavuştursan çoook mutlu olurum valla. Bu arada biz dns ayarı mıdır nedir onunla bişeyler yaptık, blogları hem okuyor hem post giriyor hemde yorumları görüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba canım yeniden:
    blogun okunmasına çok sevindim valla inşallah benimki de okunuyordur..çaydanlıktan bulursam sana alırım tabiki canım aşkolsun ne olacak..hatta kırmızı bulursam ben kendime de alırım..sana benden cezayir hatırası olur baktıkça hatırlarsın:)paranın lafını bile etme ne demek:)çok öptüm canım
    ankaraya da benden selam söyle..özledim valla geçen sefer uzun kaldım ya alıştım oralara:)

    YanıtlaSil
  6. Tuğbacım umarım bana da bulursun öncelikli kırmızı olmazsa da mavisinden.Çok mutlu olurum valla. Benim için alıp buralara kadar getirmen bile çok değerli, o nedenle gelince hallederiz, çok sağol canım, öpüyorum..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...