Haftasonu..

Sevgililer gününü bir gün önceden kutlayan sevgililerimden gelen orkidem. Kuzum seçmiş ben pembeyi sevdiğim için bunu almışlar. Bunları bana anlatırken yüz ifadesini ve bana birşey hediye etmenin ona verdiği heyecan ve mutluluğu izlemek aldığım çiçeğimin yanısıra en keyifli yanıydı. Geçtiğimiz hafta yine gezdik kuzumla, hastalığımız hafif seyredince daha fazla duramadık evde. Bilkent Center'daydık.







Arabalar veya rally aslında çok da ilgi alanım değildir. Bizim evde bunun meraklısı şimdilerde eşim sonrasında da kuzum olacak gibi. Gerçi bugün pek ilgi göstermeyerek bizi şaşırtsa da hiç ilgilenmeyen ben bir karting denemesi yaptım ve çok sevdim. İlk denemem için tam puan aldım.


Kartingden sonra yemek molası için Ankara'da severek gittiğimiz bir adrese Düveroğluna gittik. Ankara'da Antep yemeğinde en iyi adreslerden biri. Benim gibi et yemekte hassas ve seçiciyseniz buradan memnun kalacaksınız demektir. Gençlik Caddesi/ Anıttepe şubesi.
Cath Kidston ile tanıştığımdan beri bu modelleri hiç görmemiştim. Sanırım daha öncesine ait modeller, Tepe Home'da görür görmez çok sevindim ve hemen edindim. CK'ın sadece peçeteleri var diye kızıyordum, şimdi Green Gate'in Ankara Tepe'lere gelmesini merakla bekliyorum.

2 yorum:

  1. Düveroğlu'na bayılırım, çocukken alışveriş sonrası hafta sonları annem babamla giderdik pek sık, o zaman peçete bile bulunmazdı, hani şu pembe mavi çok ince kağıtlardan olurdu incecik ağzını silmek için, bir de bardak altı antep işi lahmacunu bayılırım, orkide de pek hoşmuş güle güle büyüsün,sevgiler:))

    YanıtlaSil
  2. Ay ne kadar güzel ya orkiden, sevgililer gününüz kutlu olsun oğluşunuz ve eşinizle mutlu sağlıklı günler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...