Baykuşlar ve Çınar

Önceleri Ulus'ta gezinirken, sadece vitrinden bakar, biraz da çekinerek girebildiğim bazı dükkanlara şöyle bir girer çabucak çıkardım, ama aklımda hep kalırdı. Kalıp uzun uzun gezmeyi, hatta içinde oturup vakit geçirmeyi çok isterdim. Şimdilerde ise hayallerim gerçek oldu ve buralarda pek çok dost edindim. Ne zaman Ulus'a gitsek, uğrayıp hoşsohbetlerini dinlediğimiz, sıcak çaylarından içtiğimiz güzel insanlar.

Baykuşlar ve diğerleri kolleksiyon evinin sahibi Ahmet Bey de Ulus'a geldiğimizde yanına uğramaktan mutlu olduğumuz, hoş ve keyifli sohbetler ettiğimiz çok candan ve sıcak bir insan. Ortam zaten süper, etrafımız envai çeşit ve seçmece binbir çeşit, özel ve hepside güzel objelerle dolu. Zaten bir kere gelmekle olacak gibi değil, o kadar çok ve çeşitli ki, pek çok kere gelsek bile, her gelişimizde aynı hayranlık ve merakla bakınıyoruz etrafımıza.
Olmaz sa olmaz baykuş içeceğimizi de ikram ediyor Ahmet Bey, bu çay sadece kendisinin dükkanına özel bir içecek.
Çınar artık alıştı, içeri girer girmez öğrendiği şeyleri uygulamaya başlıyor, hareketli ve ışıklı lambalar oyuncaklar çalıştırılıyor, her zaman oynadığı oyuncakları toparlayıp başlıyor oynamaya.



Kolleksiyon evindeki çok çeşitli objelerden, benimde her daim ilgimi çekmiş olan metal kutular.
Oyuncaklar..
Parfüm şişeleri ve eski krem kutularının yanısıra daha pek çok şey var keşfedilmeyi bekleyen.
Bir başka sefere yine görüşmek üzere diyerek ayrıldık Ahmet Bey'in yanından. Kolleksiyon evini merak ediyorsanız ve hala uğramadıysanız bu haftasonu bir değişiklik yapın ve keyifli bir haftasonu için Ulus'a gelin. Buraya tık tık..

5 yorum:

  1. Ne güzel bir dükkan özellikle kutulara bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. Çok eskilere ait olanlar da var şahaneler gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. Oraya ben de bayılıyorum canım. Ahmet bey çok sıcak bir insan gerçekten. Ben bir daha gittim henüz ama aklım kaldı. Ben ve bir sürü baykuş:):)Ama o içecekten içmedim ben bir dahakine ben de isteyeceğim. Özlemişim valla sen fotolarını koyunca anladım. Oralar nasıl da güzeldir ama en güzeli baykuşlar:):)öptüm canım. Çınar da süper çıkmış fotolarda valla. onu da öp benim yerime sen kocaman..

    YanıtlaSil
  4. bizde ali efeyle bi türlü gidemedik havalara güvenemedim sen en iyisini yapmışsın çok sevimli görünüyor çınar :)))

    YanıtlaSil
  5. Tuğba; ÖZleyen gözlere şenlik olsun.. Bizdende sana öpücükler...

    morinek; Havalar iyileşmeye başlıyor en kısa sürede uğrayın, kuzucuklar içinde farklı deneyim oluyor.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...