6 Şubat 2011


Bu sabahki keçelerle uğraşımdan çıkanlar. Şu ara matruşkaları çok seviyorum. Onları çantalara taşımaya karar verdim. Birde baykuşlu telefon kılıfı. Hiç kullanmam ama bir örneğini görmüş ve çok beğenmiştim bugün bende denedim.

Yeni projeler olunca yeni malzemelere ihtiyaç duydum ve güneş pırıl pırıl parlayınca kısa bir kararsızlığın ardından Ulus'a gitmeye karar verdik. Malum ben çok üşüyen birisi oldum bu yıl. Her ne kadar güneş parlasa da çok soğuktu.

Bu sefer kaleye çıktık. Yukarı çıkınca karlı, buzlu merdivenlere rağmen tırmanmayı başardık. Epey ziyaretçisi vardı bu soğuğa rağmen.


Çıkabildiğimiz yere kadar çıktık ama kuzuya yetmedi, en yukarı çıkalım diye tutturdu, biraz ağlama biraz bağrış çağrış sonunda kar olmayan bir günde tekrar gelmek üzere sözleştik.


Yol boyunca gördüğümüz tüm pisiciklere ilgi ve alakamız oldu yine. Hatta biri cheetos sever çıktı. Çevredeki bir esnafta Çınar'a kediyi giderken götür gibi bir espri yapması üzerine, dönüşte yol boyunca epey yordu beni, dil döktürdü.

Son olarak tahminimce seveceğim bir film. Şu anda gösterime girdi. Gidebilmeyi istiyorum doğrusu, çekimleri Ankara'da yapıldı ve bazı sahnelerin çekimini bizzat izlemiştik kuzumla. O yüzden daha bir meraklıyım. Bu yazıda çekimleri izlerken ve sonrasında fotoğraf çektirdiğimiz anlar.

5 yorum:

  1. baykuş pek şirin.oğlan daha şirin.ankarayı severim.manzaralar bi harika.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir gezi olmuş anlaşılan.
    Bu arada üşümekten bahsetmişken bende çok üşürüm ve o yüzden soğuk günlerde bir yere çıkmam mecbur kalmadıkça:)

    YanıtlaSil
  3. Fragmanını gördüm kesin severim dedim, bebelerin okulu açılsın rahatlayım gideceğim inşallah.Havalar güzelleşince rehberliğinizde bir kale gezisi istiyorum ben:)

    YanıtlaSil
  4. Ankara manzaraları gördüğüme çok sevindim. Helede sizin fotoğraflarda evimizi görünce daha mutlu oldum.Kendimi ordaymış gibi hissettim. fotoğraflar için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Sitare; Teşekkür ederim.

    Sihirli günce; Bende ikilemde kaldım dışarı çıkmada ama gezme isteği ve sevgisine yenik düştüm üşüsemde gezdim valla :)

    Kaymaklı kadayıf; Aklımdasınız Sinem hanım inşallah hem tanışır hemde gezeriz oraları :)

    Selma; Çok şanslısınız oralarda bir eviniz varsa, fotoğraflayıp gösterdiğim için bende mutlu oldum.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...