3 Ocak 2011

Aslında kararsız birkişi değilim, ama şu ara tercihim kare motiften yana, şimdi de bu yarım işimin bitmesi için gözüne bakıyorum, sadece bakmakla bitmiyor tabi, örmeye çalışıyorum, illaki yanımda bir yedeği olsun dediğim elişim nedense şimdilerde tek olsun sadece o olsuna dönüştü. Biran önce bunu bitirip, kareleri birleştirmek istiyorum.

Zaman zaman ziyaret eden melankoli, yeniyıl yeniyıl yine bendeydi. Etrafa gizliden verdiğim mesajlar kuzuma da ulaşmış olacak ki, bugün bana ne benimle oyna dedi, ne de kendisine kızacağım hareketler sergiledi. Bugün battaniyemi kafama çekip, görünmez olmak, kılımı dahi kıpırdatmak istemediğim birgün. Kendime kızıyorum, belki yanlış ama yükleniyorum sanki biraz olsun böyle olmaya hakkım yokmuş gibi. Ne çok şey var, minik kurtlar gibi kemirip duruyorlar aklımı fikrimi. Ve yine aynı sonuca varıyorum hep, insan olmak, anne olmak, eş olmak, kardeş olmak zor, çok zor. Endişeler yumağına katılıp, dolandıkça dolanıyorum kafamdaki her bir tilkiye. Değiştirmek zor pekçok şeyi, yeniden yapmak daha da zor. Defalarca kapısını zorlamış olsamda geçmişe gidebilmekte, gideni getirmek de imkansız. Mutlaka bugünü neşeli kılacak çook neden var ama ben ısrarla sadece beni karartanlara takılmış durumdayım, tipik akrep kararlılığı ve sabit kalmışlığı. Bugün böyle yarın kimbilir nasıl ama umarım ki böyle değil.

8 yorum:

  1. sanırım insan olmak böyle bir şey her an mutlu olmak imkansız her an mutsuz olmakta mümkün değil umarım çabucak geçer bu melankolik halin. hıı unutmadan bir gün birlikte gidelim karademir, atpazarı, kale iyice bir gezelim :) hayata aynı yerden bakıyoruz gibime geliyor :)

    YanıtlaSil
  2. morinek; Sevmiyorum bu halleri ama yaşıyorum zaman zaman. Ulus gezisi için de inşallah neden olmasın derim, tanışırız, dediğiniz heryeri gezerizinşallah, çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bu halleri.ben de yeni yeni kendimi toparlıyorum ama inan kafanı kemirenler ne olursa olsun hepsi geçecek belki de yenileri gelecek.dünyanın düzeni böyle.ölüme bile alışıyoruz,kabulleniyoruz da herşey halloluyor zamanla.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ben de oralar için Derya Kuzusu rehberliği istiyorum:))

    YanıtlaSil
  5. fatoş karataş3 Ocak 2011 23:55

    Hayat o kadar kısa ki üzülmeye dert etmeye hiç değmiyor ama yinede insan o anda anlamıyor bunu.Bu hepimiz için böyle .Lütfen kendinize iyi bakın ve elinizdekilerin değerini mutluluğunu bilerek bu düşüncelerden sıyrılmaya çalışın.Şükredecek çook şey var hayatta en azından o sevimli kuzunuzz buna bile değer bence mutlu olmaya
    hoşçakalın fatoş

    YanıtlaSil
  6. ebrulikedi; Kendime yaptığım tüm mantıklı sözler işe yaramıyor bazen, doğru söylüyorsunuz nelere alışmadık ki ama işte sabırsızlık herhalde, biranönce bitsin istiyor insan ortadan kalksın sıkıntılar.

    Kaymaklı kadayıf; Sinem hanım sizinlede tanışalım çok mutlu olurum, rehberlik kolay. Havalar düzelsin yapalım bir atraksiyon.

    Fatoş; Çok güzel söylemişsiniz Fatoş hanım teşekkür ederim, herşey berbat olsa da kuzu var evet belki de o yüzden hakkım yok belki diye diye sitem ettim kendimi tutamayarak.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Derya,
    İnternetle pek işim gücüm olmaz ama yaklaşık 2 senedir ne zaman girsem bloguna bir göz atıyorum. O kadar güzel şeyler yapıyorsunuz ve paylaşıyorsunuz ki Sen ve Çınar. Çalışkanlığına sabrına hayran olmamak mümkün değil.
    Hepimiz kafamızı yorganın altına gömüp saatin tiktaklarından başka hiçbir şey duymak istemediğimiz zor zamanlar yaşıyoruz. Ama hayat zaten böyle bir şey değil mi. Dinlenip dinlenip tekrar "e hadi artık" demek gerekiyor. Ancak böyle katlanılıyor. Hele bir de insanın hayatında bir adet Çınar varsa...
    Sana ve Çınar'a ve tabi eşine mutlu huzurlu neşeli sağlıklı bir yıl dilerim.
    İlkay (Küçük Çınar'ın annesi)

    -Bu arada erkek annesi olarak bu siteyi takip etmekte fayda var gibi: http://www.afilifilintalar.com

    YanıtlaSil
  8. İlkay hanımcım çok teşekkür ederim yazdıklarınız için ayrıca çok da haklısınız, son zamanlarda çabuk yorulur oldum galiba, yeniyıl dileklerinize de teşekkür ederim, hepimiz için dilediğimizce sağlık ve huzur dolu bir yıl olsun inşallah. Verdiğiniz linki de hemen favorilerime ekledim sağolun :) Sevgilerimle, küçük Çınar'ı da çook öperim.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...