12 Ocak 2011


İp stoğumuz şimdilik tamam görünüyor. Bir süredir aradığım renkten, daha önce almış bir müşterinin dükkana iadesi sayesinde iki çileye kavuştum, umarım gerisi de gelir.
Çorap denemesi için de iplerim hazır, kaybettim dediğim bloğu da buldum. Şimdi sakin ve sessiz bir zaman diliminde bilgisayar başına oturup başlayacağım. Aslında ebruli bir renk istiyordum ama bununla denemesini yapayım beğenirsem bir çift daha örerim nasılsa.

Bugün Ulus turundaydık. Uzun süredir uğrayamadığımız dost yerlere kısa ziyaretler yaptık. Hoş sohbetlerin ve dost yüzleri görmenin yanısıra birde güzel hediyelerle ayrıldık yanlarından.

Bundan sonra galiba böyle kısa diyaloglar da ekleyeceğim bloğuma, çünkü bazen öyle laflar patlatıyorki kuzu, bunu mutlaka biryere yazmalıyım diyor ama ya unutuyorum veya yazamıyorum, madem burada bir arşivimiz var yazılacak en doğru yer de burası olur diyerek bugün aklımda kalanlarla başlıyorum.

Diyaloglar:
-Uyku vakti Çınar doğru yatağa.. "Keşke ben anne olsaydım sen yatsaydın"
-"Teşek anne.. "Ne demek o? "teşekkürler demeye çalışıyoyum."

3 yorum:

  1. çok beğendim örgü battaniyenizi elleriniz dert görmesin ufaklıkta güle güle kullansın.. patiklik ipten mi örülüyor bilgi verebilirseniz..

    YanıtlaSil
  2. ysn.ysmn; Teşekkür ederim. Battaniyeleri lif ipi ile örüyorum. İki katlı ince iplerden.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...