11 Ocak 2011-2


Bugünün en güzel süprizi Begune hanımın pasajından istediğim kumaşlardı. Hepsi birbirinden güzel, aklımda çok şey var ama kesmeye kıyıp ta yapabilecekmiyim bilmiyorum. Buradan tekrar çook teşekkür ederim kendisine.

Kuzu gezmeye alışınca evde oturmak ona zor geliyor, mümkünse hergün çıkalım öyle kendi semtimizde de değil, uzak yerlere gidelim istiyor. Tabi bunda birinci etken ben ve benim meşhur gezmelerim, böyle olunca da evde binbir çeşit maymunlukla akşamı etmeye çalışıyoruzki baba gelince nöbeti devredeyim.
Uğruna derhal dikiş dikmeyi öğreneceğim iki elbise, çok beğendim. İlk resimdeki hanım kendisine gelinlik olarak tercih etmiş, çok şirin. Dikişi de şöyle gördüğünü pratikten kesip biçip dikebilmek olarak öğrenmeyi isterim. İkinci resimde elbise çok sade ve basit ama ben elbisenin yanında ayakkabılara da takıldım.

4 yorum:

  1. Ben de çok istiyorum dikiş öğrenmek.En çok da kaymak hanıma yazın süslü püslü elbiseler yapmak adına, belediyenin kursları varmış araştırmalı aslında ama bana sıfır başlangıç kurs lazım, bak kızım bu kumaş bu iğne gibi:))

    YanıtlaSil
  2. kumaşları alabilmek için bile değer dikiş öğrenmeye.. çok güzeller.. battaniye ve yastığa bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. o balon ne kadar cici bişey öyle, çok sevdim

    YanıtlaSil
  4. Kaymaklı kadayıf; Artık engeliniz yok yapabilirsiniz, sizin çocuklarda büyük ne güzel..

    deli anne; Teşekkürler..

    sergun; Teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...