derya kuzusu 2010





2010 yılında neler yapmışım dedim ve geriye doğru elişlerinden oluşan bir kolaj hazırladım. Arada bir tembellik etsemde genelinde eller çalışmış hep.

14 yorum:

  1. verimli bir yıl olmuş. her biri için ayrı ayrı eline emeğine sağlık. mutlu yıllar..

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık.. yeni paylaşımlarla yeni yılda da birlikte olmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  4. Oo maşallah ne kadar çok iş yapmışsın böyle. Baya bir verimli olmuş desene...

    YanıtlaSil
  5. Ara sıra bunaldın, sıkıldın ama hep feraha çıktın bak. Bu yıl gönlün hiç kararmasın inşallah. Süper çalıştın gerçekten:)) Yumuk elliyi öperim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. hepsi çok güzel valla ben yaptıklarınızı sürekli takipteyim baykuşlu yastıklar yok onlarda çok güzeldi hatta battaniyelere özenip bir sürü ip aldım artık ne zaman biter allah bilir benimde ikizlerim var 3 yaşında

    YanıtlaSil
  7. dshandmade; Teşekkürler, böyle toptan bakınca hakikaten verimli olmuş :) sizede iyi yıllar dilerim.

    inanırsakolurbence; Teşekkürler..

    Emine Öztürk; Teşekkürler, inşallah..

    Birileri anlatsın Nergis; Teşekkürler öyle olmuş gerçektende :)


    Nedret abla; Teşekkür ederim, insanoğlu işte birde evde olunca ara ara yaşıyorum böyle bunalımlar, bloğum ve elişlerim sayesinde çok daha iyiyim,yeniyılda hepimiz için az sıkıntılı, neşeli ve sağlıklı bir yıl olsun inşallah, sevgilerimle.

    ebrulikedi; Teşekkürler :)

    leyya craftmania; Teşekkürler :)

    perice hayaller; Allah kolaylık versin size, maşallah ikizlere de, zor tabi, eğer sıkılmaya vaktiniz kalırsa yaparsınız o iplerden battaniyeyi :)

    YanıtlaSil
  8. Hepsi de harika olmuş. Zevkli ve iç açıcı ürünler. Kedili yastığa, hanım dilendi motifli örtüye bayıldım. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. deryacım 2010'da bomba gibiydin, kolaj ise müthiş. yeni yılda neler yapacaksın merakla bekliyorum.seni ve kuzunu öpüyorum :))

    YanıtlaSil
  10. Begonvilli ev; Çok teşekkürler :)

    atölye nott; Çok teşekkürler, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  11. Ellerinize sağlık hayranlıkla baktım.Bende yeni dikiş öğrenmeye çalışıyorum.Bir gün bende böyle şeyler dikebilirmiyim? Acaba?Yeni yıiınız kutku olsun..Hülya

    YanıtlaSil
  12. hülya; Teşekkür ederim. Kolay gelsin, tabiki dikersiniz dikememeniz için bir neden yok bence, ben hiç kursa falan gitmedim, doğaçlama devam ediyor ama en kısa sürede gerçek anlamda öğrenmek ve kendimede birşeyler dikmek istiyorum. Bende yeni yılınızı kutlarım, sevgiler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...