Ankara'dan manzaralar ve biraz da kuzu

Otobüsün en arka koltuklarına kurulunup, böyle bakınarak seyehat edilir.

Suluhan'a uğramadan geçmek olmaz, şöyle bir tur atılır, birkaç poz çekilir ve yola devam.


Sobacılar sokağının sonuna dek gidilir bu sefer, eski evler ve türbeler arasından çıkılır operaya.


Bu merdivenden aşağıya inince uzunca ve gizemli bir çarşıya dalarsınız, sanki zaman tüneline girmiş gibi, çarşının sonu İtfaiye Meydanında (bit pazarı) son bulur.

Eski evlerin güneş vuran yüzlerinde böyle minik dostlar karşılar bizi, buradaki pisicik gibi

Ya da buradaki haylaz köpekcik gibi, baktı bize poz bile verdi.

Artık eve dönme vakti, çok üşütmese de Ankara ayazı ve yer yer gülümseyen güneşi yine bugünde bizim gezmemize izin verdi.

Duramadık otobüsün içinden bile olsa, kareler çektik yol boyunca. Otobüsün içinden kuzuyla bizi izleyen meraklı emekli amcalarla.


3 yorum:

  1. Fotoğraflara bakakerken tekrar tektrar okudum yazılarınızı burası Ankara'mı diye.. başka bir yüzünü ne güzel fotoğraflamışsınız.. tebrikler.

    YanıtlaSil
  2. Deli Anne; Teşekkür ederim, nedense Ankara'nın eskiye ait semtlerinde vakit geçirmeyi, eskiyi daha çok seviyorum, resim çekmek de çok hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
  3. I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

    My web blog warz wallhacks

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...