9 Aralık 2010

Başladığım örtü beni kesmedi, onu örerken gittikçe azalan renklerden birde böyle irili ufaklı kareler örerek birleştiriyorum bir taraftan.

İnadım inat diyen kuzumla anlaşabilmek şu aralar çok zor. En basit konudan bir kriz çıkabiliyor aramızda. Bu esnada sabır gösterip, tepkimi ve öfkemi göstermemekse çok zor. Sıkıyorum dişimi. Bugün kurabiye yapalım dedi, tamam dedim. Malum kurabiye adamın kitabını okumayı da kurabiyesini yapıp yemeyi de çok seviyor.

Hamuru hazırladık, büyük bir eforla adeta çiğköfte misali yoğurdu, mıncıkladı iyice hamuru. Beraber açtık, kestik kalıplarla.

Tezgahtaki defter benim pasta börek tariflerimi not ettiğim defterim. Geçtiğimiz gün suluboya yapalım dedik kuzu şekiller çizdi çizdi boyadı, bende defterime kaplama kağıdı yaptım oğluşumun resmini. Üzeri henüz bantla tamamlanmadı ama o çok sevindi.

3 yorum:

  1. Ohhh sefanız olsun, ellerine sağlık oğluşumunda, sevgiler, sinem

    YanıtlaSil
  2. böyle değişik şeyleri nerden buluyorsunuz , renkleri de çok güzel ayarlıyoruz, emeğinize, ellerinize sağlık, kurabiye tarifini merak ettim, sakıncası yoksa bir gün yayınlarmısınız, iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederiz Sinem teyze :)

    Gülcan hanım sizede teşekkürler,biraz meraklıyım örgüye bu konuda internette çok araştırıyorum oralardan görüyorum modelleri, merak ettiğiniz kurabiyenin tarifini en kısa sürede yayınlayacağım.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...