4 Aralık 2010

Battaniyelerimiz hazır, hazır olmasına ama hala sıcacık battaniylere sarınıp ısınacağımız günler gelmedi Aralık ayında olduğumuz halde. Haftasonu kar yağacakmış dendi, inanmak zor ama keşke yağsa.

Pekçok battaniye ve yastık örgülerinden sonra şimdilerde kendime yeni bir iş bulmakta hala zorlanıyorum. Ne yapsam diye, yapıcam illaki birşey çünkü boş duramıyorum. Bir ara yine bu önce yuvarlak sonradan kareye dönüşen modeli denemiş kenarları birleştirme esnasında çok düzgün olmadığı için yapmamıştım, yine deneyeyim dedim, birkaç tane yaptım.

Bişiyler denedim durdum, ama bir model tutturamadım. Aşağıdaki askıyı öreli çok oldu, birkaç tana daha yapsam mı dedim, o da öylece kaldı.


İnsanın çok şey yapası olup, hiçbirşey yapamadığı günlerdeyim. Örgüde tıkandım, akşam bir de dikiş denemesi yapıcam. Boş kalmak ne kötü.

7 yorum:

  1. bende senden imrendim başladım bi örgü tığ işi battaniye kitap okurken dizlerime örterim diye ama şimdide bu uzun sıra sıra olanda gözüm kaldı ondanda yapsammı nasıl zormu

    YanıtlaSil
  2. ben de aynen çok şey yapmak isteyip yapamadığım bir dönemdeyim.arada oluyor herhalde.askı çok şeker.bence de birkaç tane daha yap.

    YanıtlaSil
  3. askı ne kadar güzel olmuş hem görüntü olarak güzel, hem de bazı kıyafetler askıdan kayar, gider bu durma engel olur diye düşünüyorum. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. battaniyeler de askı da çok güzel olmuşlar elinize sağlık..ben de aynı dertten muzdaribim:((kış gelsin artık!kazak giymeyi bile özledim...hem o kadar da şal ördüm geçen sene,daha siftahım yok yahu:((

    YanıtlaSil
  5. Sizin boş kalabilme ihtimalinize inanamam:)), kutu kutu penseler yetişir imdadınıza,kalpli yastık çok güzel yine:)sevgiler, sinem

    YanıtlaSil
  6. çizgili battaniyeniz çok hoş olmuş..daha soft açık tonlarda da pek güzel olur herhalde..

    YanıtlaSil
  7. morinek; Kolay gelsin :) hayır hiç zor değil, ondan da örün derim, çok keyifli.

    ebrulikedi; En kısa sürede bu durumdan kurtulmamız dileğiyle, meşguliyet önemli. Askılardan bulup öreceğim birkaç model daha.

    emine; Teşekkürler, kesinlikle kaydırmıyor :)

    Filiz; Üşümek isteyeceğim aklıma gelmezdi :)

    Kaymaklı kadayıf; İnanın işsiz kaldım :) Bugün iplere bir dalış yapıcam kesin birşeyler çıkar herhalde yeni renklerle :)

    zeze; Tabiki açık tonlarlada harika olur eminim. Ben biraz canlı renkleri severbiriyim galiba :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...