17 Aralık 2010

Kardanadam sevgimizi yastığımıza da taşımak istedik ve bu yastığı işledik. Şimdi yastığın geri kalan kısımları için kırmızı beyaz mümkünse kar tanesi desenli kumaş bulacağız.
Dilim dilim parçaları birleştirerek diktiğim bir başka yastıkımız.
Yeni yıl, lütfen bu yıl farklı olsun......... diye diliyorum.
Starbucks Kızılay'da üç bloggerın buluşması. Sevgili Tuğba ve Ayça ile tanıştım. Benim blog dünyasından tanıştığım ilk arkadaşlarım, onlarla tanışmaktan çok mutlu oldum. Keşke kuzucum biraz daha izin verseydi daha uzun süre vakit geçirecektik ama olmadı. Günün fotosu kuzudan.
Ne zamandır istiyor fakat denk düşüremiyordum. Geçtiğimiz gün Opera'daki işimizi halledip otobüse koştururken, Ankara Vakıf Eserleri Müzesi'nde bir resim sergisi olduğunu gördüm hemen girdik ve kuzu ilk sergisini gezdi, resimlerin yanısıra taşlardan da çok güzel objeler vardı.

Kapanışı bu gece bendeki haleti ruhiyeye uyduğunu düşündüğüm bir şiirle yapıyorum.

Elden Geldiğince
Dilediğin gibi değilse yaşamın,
hiç olmazsa çalış
elden geldiğince: kirletme onu
kalabalığında yeryüzünün,
koşuşturmalarla, konuşmalarla.

Kirletme yanına alıp sürükleyerek,
sunarak ilişkilerin
toplantıların
günlük bayağılığına,
yaşamak yabancı, ağır bir yük olunca.

4 yorum:

  1. canım merhaba;
    çok güzel oldu görüştük tanıştık bundan sonra daha sık görüşür haberleşiriz inşallah..çınar da pek tatlıydı fotolardan daha şeker daha tatlı bir çocuk:)ayrıca çantama bayıldığımı bir kere daha söylemek istiyorum evdekiler de pek beğendiler hatta eşim de tam sana göre dedi:):)gerçekten çok teşekkür ediyorum canım sana..bu arada o parçalı yastıktan bende çok yapmak istiyorum başka bir yerdegörüp beğenmiştim.deneyeceğim zaman senden tüyo almak isterim.kolay gibi görünüyor ama ben valla çok kabiliyetli değilim senin gibi..senin maşallahın var ayça da senin gibi zaten bir ben aranızda sıfır tokmak:):)öpüyorum canım kocaman.yeniden haberleşmek dileğiyle.kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Tuğbacım bende seninle tanışmaktan çok mutlu oldum, bundan sonra Ankara da olduğun zaman görüşürüz artık. Çantanı güle güle kullan, beğenmene sevindim, bendeki parçalı yastık çok kolay, kendine haksızlık etme, yapabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım bende, öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Çok mutlu oldum ben de sen ve küçük adam Çınar ile tanıştığıma :) Kısa da olsa çok keyifliydi.

    YanıtlaSil
  4. Benim için de çok keyifliydi Ayçacım umarım yine görüşürüz, ben çok mutlu olurum.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...