9 Kasım 2010


Dekorluk örgü denemeleri. Çift katlı. Duvarda sergileyemedim, henüz masam olmadığı için ne yükseklikte olmalılar diye karar veremedim. Kasnaklarla birlikte asılacaklar.

Zemin tek renk krem ve üzerine renkli çiçeklerden oluşan, son koltuk örtüsüne uygun yastığımın hazırlıkları, devamını bulamadığım ipim yüzünden tamamlanamadı. Farklı renk tonları olsun diye aldığım ipler beni yarı yolda bıraktı. Şimdi neden o zaman bir ikincisini almadım ki diyerek kızıyorum kendime, en kısa sürede toptancı ipcileri gezmem gerek. Başlayıp bu şekilde yarım kalan işler çok rahatsız edici, umarım bulurum devamını.

5 yorum:

  1. çok güzel ve cıvıl cıvıl görünüyorlar. inşallah aradığın ipi bulursun. marka ve numara verirsen ben de bakabilirim. Saray küçük bir yer ama belli olmaz belki bulunur..

    YanıtlaSil
  2. Emine Öztürk; Teşekkür ederim çok naziksiniz, sağolun :) Ulus'ta birkaç adresi gezince bulacağımı umuyorum. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. :)bende bi dünya yarım iş var ve daha kötüsü birikmeye de devam ediyorlar:)keşke ben de azcık rahatsızlık hissedip bitirsem şunları.düzenli intizamlı bayanlara hep özensem de özentinin ötesine geçemiyorum maalesef:)can-huy meselesi sanırım .neyse ki siparişlerimde böyle geniş değilim:)

    YanıtlaSil
  4. pardon ben aslında duvar süslerini çok begendigimi söyleyecektim yine kendime sardırdım:)çok beğeniyorum senin bu dekor fikirlerini.eminim çalışma odası pek çoğumuzun özeneceği bir oda olacak.

    YanıtlaSil
  5. leyya ; Aslında çok güzel bir huy değil, ben çok da memnun değilim ama başka türlüsünü de bilmiyorum :)
    Odam bitebilirse nasıl olacak bende merak ediyorum, ıvır zıvırlar hazır asıl önemliler hala ortada yok, malum aceleci bir tipim bakalım ne yapıcam..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...