8 Kasım 2010

Daha önce yastığını yaptığım çifte kuşlar ve dün akşam yaptığım oval kasnak. Tabiki yine dikiş odası duvarı için hazırlandılar.

Gezinirken gözümüze çarpan ve yeniyıl süslemelerinde kullanırız dediğimiz kardanadamımız.

Kuşlu mandalların da yeri hazır. Çok şirinler, çok sevdim.

Ve eski kitaplar, şu ara çok rastlıyorum ve ilgimi çekiyorlar. Dün bu ikisini edindim. Evlilkte saadet kitabında ilgimi çeken sayfalar.. Eski eşya ve objelerin yanısıra artık kitapları da toplamaya başlayacağım galiba.

6 yorum:

  1. Seninle aynı zamanlarda aynı şeylere sarıyoruz galiba :) bende kasnakta bir şeyler yapıyorum bu ara:))

    YanıtlaSil
  2. haydins; İlginç :) telepatik bişiyle oluyor bloglar arasında, kolay gelsin Serpilcim, çalışmalarını merak ettim, beklyorum..

    YanıtlaSil
  3. kuşlu mandallara bayıldım.benim istikamet hergün aynı oldugu için hiç değişik şeyler göremiyorum bu sıra.eski eşya merakı bende de vardır.isanbula yolun düşerse kadıköyde ve üsküdarda eskicileri ve antikacıları dolaşmanı öneririm..eski kitapları da severdim ama şu iki yıldır okul yüzünden sıtkım sıyrıldı:)panolar da çok hoş ayrıntılar.

    YanıtlaSil
  4. Leyyacım okul bitince gezmek görmek hepsini yaparsın,hiç canını sıkma. Ahh keşke gelebilsem İstanbul'a. Geleceğim zaman kurulan pazarlar ve bu antikacılar nerelerdedir soracağm İstanbul'lu bloggerlara :)

    YanıtlaSil
  5. kasnaktaki işlemelerin çok güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. atölye nott; Teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...