15 Kasım 2010

Bizim kuzuların kültür-sanat faaliyetleri iki pazardır devam ediyor. Geçtiğimiz hafta "büyümek istiyorum" bu hafta da "keloğlan keleşoğlan". Bir sonrakinde de opera da olacağız.

Tiyatrodan çıktıktan sonra yolumuzu Samanpazarı'na çevirdik. Önce mantılı bir öğle yemeği sonrasında Dadaş çayevinde enfes çaylarımızı içtikten sonra bu güzel havanın tadını çıkardık. Hava yaz günlerini aratmayacak kadar güzeldi.


Pekçok yerde sıradan gelen çay burada bana çok keyif veriyor ve lezzetli geliyor, Samanpazarı'na gittiğinizde mutlaka uğramadan geçmeyin derim. Bitki çayları da harika.




Bugün ise sonbaharın renklerini doyasıya yaşadık. Yerlerdeki yaprak yığınları içinde gezinmek, onları izlemek çok güzeldi.


Romantik oğluşum her zaman olduğu gibi, eline geçen ilk çiçeği yine bana hediye etti. Bu halleri beni çok mutlu ediyor. Umarım hep böyle olursun.
Hava harikaydı, kuzum önce oyun parkında sonra parkta koştura koştura oynadı.
Bu cici çanta da leyya craftmania'dan. Kumaşını çok beğenmiştim ve işte şimdi benim. Ellerine sağlık diyorum. Yarın bayram ve uzun bir tatil var, herkese iyi bayramlar ve mutlu günler dilerim.

6 yorum:

  1. ohhh sevindim valla .ptt anekdotunu okuyunca naptılar kargoya dedim:)iyi bayramlar.

    YanıtlaSil
  2. Size de iyi bayramlar :)) şu 5. fotoğrafta olan ayyıldızlı şeylerden almak istiyorum ben de ,samanpazarında hangi cadde burası ? ben tek bir yokuşaşağı cadde biliyorum,yıllar oldu tabii gitmeyeli..

    YanıtlaSil
  3. vayyy cinar bey opra ha süpermis ya ben birkere gitdim ama daha cok musicala benziyordu umarim eglenirsiniz

    sevgiler ayse

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...