Bugün

Güne zeytinli ekmek pişirerek başladık, karbonhidrat diyetimizi bozunca sonrası da geldi.

Yuvarlak bir yastık diktim. Kumaşını çok sevmiştim. Ne yapsam derken yine kendime bir yastık yaptım, üzerine de dantel diktim. Kenarındaki ponponlarla şirin oldu gibi.




Bu saten kaplı kutunun üzerini de bu kare dantelle kaplamayı düşünüyorum teoride, ama henüz nasıl yaparım bilmiyorum.


Parça dantel ve yine parça kaneviçe işlemeleriyle bir yastık daha dikeceğim. Kare mi yoksa bu şekilde dikdörtgen mi olsun bilemiyorum. Kenarlarında kesinlikle dantel olmalı, şu aralar seviyorum dantelli işleri. Bu bohçada bu şekilde değerlenmeyi bekleyen pek çok malzeme var.


2 yorum:

  1. Kırkyama örtünün bitince çok hoş olacağı belli. Benim de sürekli aklımda olan bir şey bu şekilde bir örtü ama daha kısmet olmadı. Hiç kırkyama yapmadığım için acaba sıkılır da bitiremez miyim diye endişeleniyorum. Yuvarlak yastığın kumaşı ve yanındaki ponponlor çok güzel gerçekten ama ben olsaydım o kumaşa o danteli dikmezdim. Çünkü kumaş zaten çok canlı ya dantelsiz ya da illa dantelli olacaksa daha delikli yani kafesi bol bir dantel dikerdim. Bu benim fikrim tabi umarım kızmazsınız. Ayrıca alışveriş çantalarınız da çok hoş olmuşlar. Kırmızılı runnerdaki dantelleri de çok beğendim mesela. Ellerinize sağlık. Bayağı uzun bir yorum oldu ama...

    YanıtlaSil
  2. Lila Crf; Uzun yorum için teşekkürler :) fikrinizi söylemeniz çok hoş bunlar beni kızdırmaz aksine hoşuma gider yeni fikirler, teşekkürler.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...