Yeni Çantalar

Aplikeli bez çantalara devam ediyorum. Yeni fikirler var onları uygulamaya çalışacağım. Yastıklardan yatay geçiş yaptım, şu aralar çanta dikmek çok keyifli bir iş. Son yaptığım çantalar Kale'de epey ilgi gördü, bakalım yeni modelleri de beğeneceklermi?

4 yorum:

  1. Canım merhaba. Yine harika aplikler yapmışsın. alt yazıdaki pembiş puantiyeliye de bayıldım. bence bu yaptığını da çok beğeneceklerdir eminim. ben işin içine böyle evler kuşlar girince hayran kalıyorum zaten hem bir de çok muntazam dikiyorsun ya süpersin.ben yapsam acaba ilk deneme de nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum.türkiyeden gelirken bu çanta tutacaklarından birkaç tane getirmem lazım benimde buralarda yok hiç.bir de bunların rengarenk olanları var plastik gibi şeker gibi gördün mü onları.bez çantalarda çok güzel oluyorlar..ellerine sağlık canım. çınarı da o güzel pufuduk yanaklarından öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Tuğbacım,
    Elişlerimi beğenmene çok sevindim, ben yapsam nasıl olur diye hiç düşünme hemen yap derim ben, eminim çok güzel olur. Bizden se sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. çok şirin gözüküyorlar ben bişi sorcam aplikeleri makinaylamı yoksa eldemi yapıyorsunuz.henüz bir makinam yok ama kızımın odasına pano yapmak istiyorum elde yapılabilir gibi geldi bana.

    YanıtlaSil
  4. Adsız; Hepsini elle yapıyorum, henüz makinede aplike yapmayı bilmiyorum, yapması hiç zor değil elde kolaylıkla yapabilirsiniz. Öncelikle kesilmiş kenarları içine kıvırıp düz dikiş yapın daha sonra ip ile elde kenarlarını sarın. Kolay gelsin..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...