Çantalara devam

Bu pisileri görünce çok sevdim, makinede dikişler birikmiş etraf birleştirilmeyi bekleyen parça parça çantalarla doluyken her işi bırakıp bunu yaptım, şimdi de ne olarak tamamlasam diye karar veremiyorum yastık mı? çantamı?


Arada bir kafamı dinlendirmek için yeni birşeyler deniyorum. Bunlar sonradan nasıl bir karede yer bulur, nasıl bir resimde bulunurlar bilmiyorum, onlarda beklemedeler şimdilik.


Bunlar da yeni bitenler. Dikiş iğnesinin parmaklarıma acımasız darbeleri nedeniyle parmak uçlarım biraz hasar görmüş durumdalar.


Bu defa el işlerim bana stres nedeni oldu. Kafamda birsürü kumaşa aktarmak istediğim iş, sürekli "lütfen benimle araba oynarmısın" diyen, oyalansın diye önüne ne koyduysam kaşla göz arasında burnumdan getirmeyi başaran minik kuzum beni çok zorladı. Her biraz sonra oynayacağım cevabından yaklaşık birkaç saniye sonra başlayan "anne işin bitti?" sorularının peşpeşe gelişi, akşam oğluşumu yatırırken yanında kalmamı isteyen ama sonra bana "anne sen işine git" diye beni dikişlerimin başına gönderen oğlum beni çok etkiledi. Birdaha bu kadar çok işe birarada kalkışmamaya karar verdim. Benim aklımdaki herşeyi hemen yapma huyumu ne yaparım bilmiyorum ama, bu işlerimi oğluşumu üzerek inciterek yapmama kararı aldım.

5 yorum:

  1. Karışıklık iyidir, ilham üstüne ilham gelir. Hele çantalar güzel olunca, Çınar bile durduramamış sizi. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çantalarına bayıldım.böyle cici çantalar yapmak için dikiş öğrenmek istiyorum ben de:)

    YanıtlaSil
  3. hepsi birbirinden şeker olmuşlar ama pisilere ayrı bir bayıldım.ellerinize sağlık sevgiler SLN

    YanıtlaSil
  4. Beğenmenize çok sevindim, teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...