Herhangi bir gün.

Bloğumuzda renk olsun diyerek postu puanlı kumaşlarla açalım dedim.Parçalı bulutlu ruh hali kendisini iyi hissettirecek her türlü güzelliğe aç bugün. İyi bir yatıştırıcı veya kısmen uyutan birşeylere ihtiyacım var. Teflon gibi ol diyorum kendime, yapışıp kalmasın hiçbir üzüntü üzerime.

Yeni kuş evimiz ve yuvaya kondurduğumuz keçe kuşumuz. Şimdi ona evde bir yer arıyorum. Daha önce kumaş ve kartonlarla yapmayı deneyeceğim evin ahşaptan hazır yapılmışını bulunca çok sevindim.


Bugün hobi dolabımızı toparladık, artık birkaç raf ve çekmeceye sığamıyorum. Evde hobi malzemelerimi rahatça yerleştirip çalışabileceğim bir atölye lazım bana. Kimbilir ne keyifli olur o odada vakit geçirmek, kuzumla beraber ne tv ne de başka birşey ararız herhalde.

Kuzumun resim çalışmaları son sürat devam ediyor. Eserlerini odasının kapısında sergiliyor. Yarın yeni resimler ve boyamalar ekleyeceğiz. Akşam yatmadan önce sözleştik.

2 yorum:

  1. ben de alacağım halan bu kuş evlerden. Balkona asmayı düşünüyorum sana da fikir olsun. Bu arada altlarda ki postlardan birinde kuzu çok tatlı. Önlüğü kocaman, kurabiye tadında yanaklı kuzunu öpüyorum burdan.

    YanıtlaSil
  2. Tiryaki; Bizden de sevgiler :)

    Pasaklı kraliçe; Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...