Bitenler.

Mavi renk ağırlıklı yeniden dikmeyi düşündüğüm patchwork örtünün bir önizlemesi. En az iki değişik desen daha edinmem gerek bence, bu üçgen birleştirmeyi de ebat küçük nasılsa diyerek göze aldım ve denedim. Bu yastık kuzunun oto koltuğunda poposu daha rahat etsin diye minder olarak kullanılacak.




Aplike çantamız bitti, bu sefer kalın kumaş kullandım çantada ve içine astar yapmadım.

3 yorum:

  1. aslında sizi uzun zamandır takip ediyorum.yaptıklarınızıda çok beğeniyorum.heleki motiflerle yaptıklarınız örtülere hayranım.sizi zaten onlar sayesinde keşfetmiştim.sonrada bırakamadım.sayfanızı sık sık güncelliyor olmanız benim için büyük keyif.şimdi yaptıklarınızda favorim aplikeli çantalarınız.becerikli ve yaratıcı bir hanım aynı zamandada çok iyi bir anne olduğunuzu düşünüyorum.bunca zaman sizi izleyip birşeyler yazmamak size haksızlık gibi geldi bana.emekleriize sağlık.bu güzel paylaşım ve bu keyifli sayfalar için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. butun sayfanızı cok severek gezdım cok guzel projeler cok guzel gorselık harıka bayıldım emegınıze saglık
    http://dilegom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Berna hanım çok teşekkür ederim öncelikle, hem yorumunuzu okumak hemde bizim hakkımızdaki güzel düşünceleriniz beni inanılmaz mutlu etti. Burada bir şeyler paylaşıyoruz bu şekilde karşılığını aldığım gün benim keyfime diyecek yok. Tekrar teşekkürler, içtenliğiniz için, sevgilerimle.

    Dilego; Çok teşekkür ederim
    beğeninizi dile getirmeniz beni daha da mutlu ediyor, yorumunuz için çok teşekkürler, sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...