Neden..??

Kuzumun dili çözülüyor, ha konuştu, konuşacak derken daha ne oldu anlayamadan, kafamızı şişirip bizi bıktırmaya başladı bile. Ne çabuk demeyin, her cümleden sonra bir "neden?" i var. O nedeni açıklasak da sonra açıklamaya bir "neden?" daha var. Başa çıkmak imkansız. Birde şu tercümanlık görevimiz sona erse, kelimeleri daha anlaşılır söylemeye başladı mı tamamdır.

4 yorum:

  1. Hepsinde dönem dönem olan ve geçen şeyler.
    Bu yaşlarda ki çocuğa ya sürekli oynayabileceği bir komşu arkadaş yada kardeş lazım tecrübe konuşuyor:)Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. hehe ama o neden sorulari hic bitmicek ki :) okula basladimi ama anne neden bu böyle ,büyüdümü ama anne nedem buraya gidemem ama

    yani herzaman bi soru neden le gelecek :D

    sevgiler ayse

    YanıtlaSil
  3. merhaba, ben de blog camiasında yeni sayılırım. Bir şey soracağım; sayfanızda yan tarafta yer alan flickr bağlantısını o şekilde nasıl oluşturuyoruz? yardımcı olursanız sevinirim.
    burcu

    YanıtlaSil
  4. İffetin günlüğü; Çok haklısın İffetcim zaten doktorumuzda acilen bir kreşe yazdırın demişti ben hala arayıştayım, kardeşi kafadan eledim bir arkadaş veya kreş bulmalıyım acilen.. :)

    Bohcacı hanım; Gerçekten öyle napıcam ben bilmiyorum.

    Burcu; İnan nasıl yaptım bende hatırlamıyorum ama bu linkin altındaki resimlerin hemen altındaki "what is this?"'e tıklayınca gidilen yerden yapılıyordu yanılmıyorsam..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...