Kendi çapında..




Şu aralar emeği kazanca dönüştürme çalışmalarında son yaptığım işler.. Etsy ve flickr'daki örnek işlerden gerek esinlenerek, gerekse aynen uygulayarak yararlanıyorum. Pasajdaki dükkanımız küçük adımlarla ilerliyor. . Birşey yapabilmek, yapmış olmak benim gibi son dört yıldır mecburi ev hanımı olmuş birisi için mutlu edici bir adım.

5 yorum:

  1. ortadaki yastiga bittim...ne seker sey o öyle :)mecburi ev hanimligina gelince,takma bence üzülme,calisanlar da bizi kiskaniyor biliyorum..cünkü ben de calisirken özellikle kisin,ev hanimlarina ne özenirdim...

    YanıtlaSil
  2. yine harika işler çıkartmışsın. Hele o baykuşa bayıldım :)
    Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. harika taptatlı yastıklar olmuş ,insanın başını yaslayıp uyuyası geliyor hele bu saatte:))
    bir de inan ev hanımlarını kıskanıyorum çalışan bayan olarak ,hem hobiye hem çocuğa hem ev hem işe vakit bulmak 24 saat az geliyor .
    sen yolunda devam et çok güzel işler yapıyorsun.
    iyi geceler.

    YanıtlaSil
  4. Deryacım 3.de birbirinden cici olmuş ellerine sağlık. bol satışlar

    YanıtlaSil
  5. hayatadair; Kesinlikle aynıyız, bende kışın soğukta işyerine giderken dolmuştan evinin kapalı balkonlarında veya cam kenarında sabah çayını içen hanımlara içim giderdi. İnsanoğlu ne tuhaf öylede böylede yaramıyor, biri olsa diğeri isteniyor :)

    Oytunla hayat; Teşekkür ederim, eşim ısrarla o baykuşlu yastığı birşeye benzemiyor diye deli ediyordu beni sizi yorumunuzu hemen okutmalıyım, sevgiler..

    örgüdelisi;Çok teşekkür ederim, ne olur çok özenmeyin bize, çünkü biz ev hanımları da çalışan hanımlara özeniyor, evde olmak iyi güzel ama sürekli olunca gerçekten olmuyor, mesela 4 gün çalışıp 3 gün evde olmalıyız süper olur bence :) sevgiler..

    Dakikadanönce;Çok teşekkür ederim.. sevgiler...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...