İlk tiyatro gösterisi


Çınar bugün tiyatroya gitti, ilk gidişiydi. Evde benim anlattıklarımla nasıl birşey bekliyordu ve ne buldu bilmiyorum, bizimle beraber birsürü çocuk vardı sınıfça gelmişlerdi. Çınar'dan bir iki yaş büyüklerdi yanılmıyorsam. İlk dakikalarda biraz şaşkın onların gürültüleri patırtıları eşliğinde etrafı gözlemledi, oyun başladı daha on dakika olmamıştı ki "anne bitti?" demeye başladı. O an eyvah galiba salonda çok kalamıycaz derken, yan koltuğumuzdaki çocukla tanışıp çubuk kraker paylaşımı yapıldıktan sonra sahneyi izlemeye başladı. Daha büyük çocukların oyuna tepkilerine göre o da alkış ve gülmelere katıldı. Şanssızlıktır ki en ön sıraya almışız bileti, bizden sonraki sıralardaki miniklerin görmesi için ben iyice koltuğa gömüldüm, yamuk yumuk boyun ve bel ağrılarıyla bir saati atlattık. Çıkarken tekrar gelelimmi? sevdinmi dediğimde "evet" cevabını alınca çok mutlu oldum..

2 yorum:

  1. Hadi hayırlı olsun, ilk tiyatro, biletlerinizi tarih atıp saklayın, yıllar sonra çeyizine verilecekler kutusuna atıverin:))

    YanıtlaSil
  2. Neyseki silinmemiş, bloggerın azizliği geç yayınladı bende sildim zannettim :) aynen dediğiniz gibi tarihlendi not alındı ve sandığına koyuldu.. :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...