Ev yastığımız ve son haberler..

Yeni çalışmam Çınar'ın odası için keçe kuş yuvası olacak. Aslında odası yeterince kalabalık ama ben yine de yapmadan duramıyorum. Zaten daha ben proje üzerinde çalışırken "anne bu benim mi?" demeye başlıyor. "evet" yanıtını da aldımı sürekli " anne iş bitti?" diye diye bıktırıyor beni.
Uygun renklerde keçemizi edinir edinmez ve tabiki doğumgünü davetimizi de atlatır atlatmaz yapacağız. Keçelerle çalışmayı özlemişim galiba, şal bir köşede yatıyor öylece, ben keçe modeller aramaktayım..


Geçtiğimiz postlarda bahsettiğim ama hala üzerindeki teknik hatayı düzeltmediğim ev yastığımız. Yastığın alt kısmına yaptığım ufak ayrıntılar birleşme yerine yapılacak dikdörtgen bir kumaş ekiyle daha görünür hale gelir diye umuyorum makinem çalışır hale gelir gelmez düzenlemesini yapacağım.






Çınar'ın doğumgünü davetiyelerini tamamladık ve minik konuklarımıza gönderdik. Şimdi o gün yapacağımız herşeyi A'dan Z'ye hepsini planlamaya çalışıyorum. Şu aralar epey yorgunum düşünmekten, her zamanki istediğin an istediğin şeyi yapabilememe sorunu devam etmekte. Dışarı çıkıp hemen birkaç işi bir arada halledememek beni çok bunaltıyor. Kuzum eşliğinde sokağa çıkmak demek, bir-iki çiş molası, simit, şeker-çikolata, yemek ve uyku molalarıyla günde ancak bir işi hallettiriyor bana, bu arada birde yorulup kucağa çıkması varki en yorucu olanı da o.
Bütün bunların içinde yüzümü güldürüp beni mutlu eden tek şey ise artık konuşuyor olması, daha çok kelimeyle daha yeni kelimelerle. Bana kurduğu cümleler beni çok güldürüyor ve mutlu ediyor.

7 yorum:

  1. ne güzelll
    allah saglık sihhat versin. herşeyin üstesinden gelirsin ...
    sen canını sıkma , emin ol ki kimsenin zamanı yetişmiyor. Valla bu kadar kısıtlı zamanda harikalar yaratıyorsun. kendine haksızlık etme.
    iyi kutlamalarrrrrr

    YanıtlaSil
  2. Arzu;Amin, teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  3. canım davetiye nede güzel olmuş böyle
    bu kadar stres yapma ama ya eminimki en güzel şekilde hazırlıklar tamamlanacaktır ama o dışarı çıkmadaki yaşananlar bizdede aynı oluyor o yüzden dışarı çıkmak istemez oldum ya
    keçe kuş evinide merak ettim doğrusu
    şalın acelesi yoktur inş insan neyle mutlu oluyorsa onu yapmalı bence

    YanıtlaSil
  4. Sevim; Beğenmenize çok sevindim. Huyum kurusun biraz aceleci ve endişeli bir huyum var benim ondan böyle telaşlanır dururum. Keçe kuş evimizi bende merak ediyorum bitince neye benzeyecek diye :) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. ev yastığın harika olmuş.....çok şirin......ellerine sağlık tatlım....

    YanıtlaSil
  6. Davetiye çok güzel olmuş eline sağlık Derya'cim. Ege'ye haftasonu Çınar'ın doğumgünü var diyorum. Mum üflermiş gibi yapıyor. Bu arada Çınar demeye de başladı.

    Nilüfer

    YanıtlaSil
  7. Şehnaz; Teşekkür ederim..
    Nilüfer; Beğenmene çok sevindim, mum üfleme seramonisi için rahat bir düzenleme düşünüyorum bol bol üflesinler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...