Çınar'ın halleri..

Hergün gezmekten memnun ikinci kişi elbette Çınar. Uykusundan biraz feragat etsede şikayetçi değil. En çok da park gezintilerini seviyor. Bazen günde iki defa gidiyor o gün keyfine diyecek yok tabi, bir taraftanda kocaman şekerleri hüpletiyor.




Ne zaman hadi oğlum artık eve gidelim desem, "pak sevv" diyerek bana direnmeye başlıyor. Resimde de sevgisini gösterdiği anlardan biri, adeta sarılmış kaydırağa. Binbir dil döküp zorla koparıyoruz parktan. Şu havalar iyice iyileşse de daha uzun saatler kalabilsek dışarıda. Geçen hafta kuzeni ve halasıyla yaptığımız Tunalı turunda dondurma yedi bizimkiler, ertesi gün acısı çıksada o gün çok tatlı yemişti. Şimdi hafif öksürüklü ve sesimiz biraz bozuk. Kuzumda bende yaz mevsimini dört gözle bekliyoruz.



Bunlar Çınar'ın traş macerasından görüntüler. Babacık ne zaman traş olsa koşar yanağına köpük sürdürürdü, geçen gün bir adım daha ilerleyip traş fırçasını ele geçirmiş. Manzara bu, bana düşen onu fotoğraflamak ve fırçayı geri vermemek için evde koşuştururken bulaştırdığı eşyaları ve kıyafetleri temizlemek oldu.

8 yorum:

  1. Ay severim ben onun traş olan hallerini,çok şeker çok..

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı maşallah ya traşta olurmuş:) küçük adam:))

    YanıtlaSil
  3. sevgili Derya, Çınar'ın traş olma macerasına bayıldım. Bu çocuklar ne kadar çok taklit ediyorlar bizi:)benim oğlum da 16 aylık ve taklitlere başladı bile:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. bal bu bal maşaAllah.Allah nazarlardan saklasın.

    YanıtlaSil
  5. Yerim o köpüklü yanakları ben. Böyle de güzel resim olurmuymuş.Allah nazardan saklasın.

    YanıtlaSil
  6. Herkese çoook teşekkür ederim hepimizin kuzularına maşallah..

    YanıtlaSil
  7. ayyyyyyyyyyyyyyy masallah masallah bu kadar tatlimi olnur ya :D büyüdümü vallah bütün kizlar arkasindan kosacak :D
    selamlar ayse

    YanıtlaSil
  8. Bohcaci hanım; teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...