Birtanesi bitti, diğerininde yarısına gelindi, bakalım arkaları nasıl olacak. Ona karar veremedim birtürlü. Siyah saten yapsam, hem üzeri toz, kıl toplamaz yapışmaz, hemde örgüyle uyumlu olur diye düşünüyorum ama hala kararsızım..

8 yorum:

  1. süpersin.. hadi bakalım ikinci kolay gele..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş bunlarrr:)Ellerine sağlık.
    Bence pamuk saten yap, daha uyumlu olur örgüyle.

    YanıtlaSil
  3. Çelebi74; Teşekkür ederim...

    sesiber; Teşekkürler, sayenizde yeni birşey öğrendim, pamuk sateni sorup ondan bulacağım, öneriniz için çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  4. Derya'cım çok güzel olmuş eline sağlık. Zaten biliyorsun ben çok beğenmiştim battaniyeyi de.
    Bizimki sürekli Çınar diyor biliyormusun. Kuzu nasıl oldu sağlığı? Öpüyorum.

    Nilüfer

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olacak ben olsam şal yapardım bunu

    YanıtlaSil
  6. Nilüfercim Çınar da senin arkadaşın falan dediğimizde direk ege diyor valla. Şu an resmen ailecek dökülüyoruz desem yalan olmaz. Çınar bize göre nispeten daha iyi ama şimdi biz fenayız şu hastalıklardan bıktım yani bir haftadır uğraşıyoruz ve artık iyileşmek istiyoruzz.. :(

    Serpilcim; artık şal bile olsa büyük işmiş gibi geliyor yapamıyorum, belki kış mevsiminde daha iyi yapılıyor böyle örgü işleri bilmiyorum yoksa şalı da çok hoş olabilir..

    YanıtlaSil
  7. Kutu kutu pense yine, benim ruhumun da terapisti. Saten kaymaz mı diye geliverdi aklıma çok anlamam ama.Geçmiş olsun bu arada.

    YanıtlaSil
  8. Kaymaklı kadayıf; Vazgeçilmezimiz oldu bu tığ işi :) Satenin öyle bir eksisi var ama bir arkadaşım pamuklu saten tavsiye etti bakalım onu inceleyip karar vericem. Teşekkür ederiz, şu havalar mahvetti bizi çabuk kandık aman siz dikkat edin derim..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...