Aktivitelere tam gaz devam..



Ve yeniden motif örmeye başladım. Sürekli salonda koltuğumun yamacında tuttuğum renkli motif battaniyemle takım olacak şekilde iki tane yastık yapacağım. En son yaptığım battaniyede renkler sınırlıydı ve biraz sıkıcı geçmişti sonlara doğru. Şimdi sınırsızca bütün renkleri birbirine uydurup yapmayı özlemişim. Şu renkle şu da olsun derken bugün birsürü motif örüvermişim. Aslında iki gündür biraz bunalım takılıyordum, yeniden örmek iyi geldi...



Bugün eski balkon masamın üzerini kırmızı puanlı dc-fix ile kapladım. Aslında bu iş için alınmıştı ama bu işi yapana kadar pekçok kutu ve defter kaplama işlerinde kullanıldı. En son kalanı masamı kaplamaya yetti neyseki...




Oğluşum son birkaç gündür hasta, öksürüyor, burnumuz akıyor bunlar yetmezmiş gibi dün de içtiğini yediğini kusma hastalığı nüksetti. Bundan sonra hangi periyotta tekrarladığını öğrenmek üzere dünün tarihini not ettim. Kuzumun hem rutin doktor muayene zamanı gelmişti, birde üstüne bu hastalıklar eklenince dün doktor teyzemizden erken randevu istedik ve neyseki aynı güne alabildik. Çok şükür ciddi derecede değil öksürüğümüz, kusmaya gelincede onu da takibe alacağız. Kuzu dün aşı olmasına rağmen keyfi yerindeydi, yine birsürü hediye aldı oradan.
Bugün bu hasta hallerimize rağmen kendimizi biraz iyi hissedince sabahtan parka gittik, kimsecikler yoktu, doya doya oynadı, kaydı, sallandı. Dönüşte kırtasiyeye uğrayıp, kuzumun için birkaç aktivite malzemesi aldık. Eve gelir gelmezde başladık yeni eserler yaratmaya.

2 yorum:

  1. Çınar'a geçmiş olsun..Maşallah el becerisi gelişmiş, makası tutmasından belli..Anne oğul size kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  2. İffet'in günlüğü; Teşekkür ederiz İffet teyze...

    Tiryaki;Yazın lütfen, bu battaniyelere çok seviyorum örmeyide bunlarla ilgili blogları gezmeye de bayılırım, sizin battaniyenizi de merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...