Geçtiğimiz günlerde..


Görüntüsüyle ve kokusuyla beni mest eden sümbül çiçeğinin bakımı hakkında bir site buldum. Bilgi almak isteyenler buraya tık tık.. Galiba tam benlik bir çiçek bakalım ilerleyen günlerde sümbülle aramız nasıl olacak.
Blog gezinmelerinde yine tam benlik bir blog gördüm ve hemen abonesi oldum. Buradan pek çok fikir edindim ve yakında harekete geçmek üzere pek çok not aldım. Yapılacak, alınacak o kadar çok güzel şey varki, yetişebildiğim kadarıyla benim de yapmayı planladıklarım yine battaniyemin yanısıra devam edecek.. Herkese iyi bir hafta diliyorum.

1 yorum:

  1. merhaba derya, oğluşun tam olarak kaç yaşında bilmiyorum ama eminim kafa tutmalar, inatlaşmalar vs. hepsi yaşıyla ilgili ve çekici. benim zeynebim 22 aylık şu an ve bizde birçok sorun yaşıyoruz. ben de çok kızıyorum, çok üzülüyorum bazen, ama kızım ya da ben sinirlendiğimiz an hemen konuyu değiştirmeye, ikimizin de ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalışıyorum. annelik zor gerçekten, bolca sabır gerektiriyor. ama öyle olmasaydı cennet ayaklarımızın altında olmazdı değil mi... tüm annelere bolca sabır, anlayış ve tebessüm diliyorum:)
    bu arada abonesi oldugun blogu ben de merak ettim?
    sevgilerle...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...