Banyo işkencesi

Kuzum bebekliğinden beri suyu çok sevdi. İlk tatilinde denizi görünce ve girince ne tepki verecek diye merak ederken, o bırakın beni sahilde durmayıp denize giricem dedi, çekiştirmişti bizi. Mevsim kış olunca banyo günleride uzar oldu, heleki bir defa banyodan sonra üşütünce iyice endişelenir olduk, bıraksanız saatlerce çıkmaz küvetten. Ama bu mevsim kısa kısa oyunu az süren banyolarda hep yakınmalar bitirmek istemeyip, ağlamalarla çıkar olduk. Sevdiğimiz bir olay kış olunca bize işkence olmaya başladı..

3 yorum:

  1. Aynı durum bizde de. Üstelik 2,5 yaşında denize ilk girdi bir baktım simit içinde düt düt düt diye dönüyor. Banyo o büyüyüp yeni evimiz duşakabinli olunca sıkışıyoruz kabine. oyuncakların hepsi içeride ahh ahh.

    YanıtlaSil
  2. Deryacığım merhaba,

    Çocuklarımızı büyütürken her yaşlarında farklı sıkıntıları hep yaşadık.Benim kızlar biri 24 diğeri 18 oldular ama bebeklik günlerini arıyorum bazen.
    Allah cc canlarını sağ etsin.Sağlıkla büyüsünler.Oğlun Delikanlı olduğunda onu gururla seyrederken emeklerinin boşa gitmediğini anlayacaksın.Allah cc sana ve sevdiklerine sağlık huzur,mutluluk versin inşallah.

    Sevgiler*

    Hediye Özgen

    YanıtlaSil
  3. Amin Hediye hanımcım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allah razı olsun..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...