Yeni bir model denemesi

Kuzum uykuya dalıpta gecenin kendime ayırdığım saatleri başlayınca, bir boşluğa düştüm. Ondan da yapayım, bundan da öreyim dediklerim bitti mi derken, birde bu modeli deneyeyim diyerek yeniden başladım. Bu da yastık, bu kadar yastığı nerede kullanacağım bilmiyorum, boş duramıyorum ördükçe örüyorum. Daha öncekileri bir arkadaşıma hediye ettim. Çok mutlu oldu. Bunlar şu aralar beğendiğim renk altılısından yaptıklarım. Sürekli aynı şeyi yapmak alışkanlık oluyor gibi aslında, ben ortaokuldan beri hep kitap kurdu olmaya özenmişimdir, gazeteyi köşe bucak okuyanlara, bir kitabı bırakıp hemen diğerine geçenlere çok imrenirdim. Öyle olamadım ben hiç. Sırada iki kitabım var okunmayı bekleyen. En son Aşk'ı okumuştum. Ne hikmetse sıkılmadan hatta, elimden bırakamayarak. Ama bu beni bekleyen iki kitabı henüz elime bile alamadım. Ben yine ruh hali diyorum buna. Okuma moduna geçince okuyabileceğim. Şimdiki halim ördükçe ör hiç durma diyor.

7 yorum:

  1. seni etamin islemeye davet ediyorum,elimde binlerce model var fakat görmen lazim,tam senin sevecegin country seyler,insallah Ankaraya geldigimde bir bulusma ayarlariz.French press denen sey kahve yapmak icin basit bir alet,tam bir kahve delisi oldugum icin degisik lezzetler denemeyi cok seviyorum,bu alet cam oldugu icin kahvenin sogumasini geciktirecek bir sey örmek istiyorum,10-15 cm lik bir parca,asagiya linki yapistirdim,tekrar oglua gecmis olsun diliyorum..

    FUNDA
    http://www.flickr.com/search/?q=FRENCH%20PRESS%20COZY&w=all

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Funda, linkten yararlanamadım ama arama motorundan nasıl birşey olduğunu anladım. Bana tam ebatı verirsen sana bunu örebilirim. Etamin modellerini merak ettim, bloğundan izlediğim kadarıyla beğenilerimiz aynı. Umarım bir buluşma ayarlarız ve görüşürüz. Teşekkür ederim..
    Not: French pressinin etrafını ve boyunun kaç cm olduğunu net yazarsan tam üstüne göre yapabilirim.

    YanıtlaSil
  3. ben de birseyler yapmaya calisiyorum ama maymun istahli oldugumdan daldan dala atliyorum ve hersey yarim kaliyor:))
    motiflerin renkleri ve biraraya geldiklerinde olusturduklari butun harika gorunuyor.

    YanıtlaSil
  4. bu modeli örmesi çok zevkli.kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  5. Güzel motif çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  6. Bence yastıklar süper hediye olur :) Çok da güzel olmuşlar..

    YanıtlaSil
  7. Cok tesekkür ederim Derya,Martta annemler Almanyaya geleceklermis,ona yaptirmayi düsünüyorum,cok cok sagol...Umarim ankaraya geldigimde bir kahve iceriz biyerlerde...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...