Masa örtüsü


Bu masa örtüsü örneği 90'lı yıllara ait bir dergiden. Bu dergiyi karıştırdıkça bunu görüyorum ve çok hoşuma gidiyor. Nakış veya boyama ile yapılabilirmiş. Modele ait çizimleri de var. Bu masa örtüsünden yaptırmaya karar verdim. Elimdeki çizimlerle yapılabilir herhalde nakış işine çok yabancıyım.

5 yorum:

  1. ben de cok begendim,yaparsan harika olur,bence kumas boyasiyla rahatca yapabilirsin,önce beyaz kumas üzerine kopya kagidiyla kursun kalemle hafifce ciz,setacolor marka kumas boyalariyla cizdiklerinin icini doldur,tersinden ütüleyince islem tamam,makinede de yikanabilir,ben türk isi kilim desenleri olan bir runner yapmistim yillar önce hala kullaniyorum,hatirladim,bloga da koyarim fotografini...

    YanıtlaSil
  2. Yaptığınız örtüyü çok merak ettim, bloğunuzu merakla izliyorum..

    YanıtlaSil
  3. merhaba Derya hanım,ben de masa örtüsünü çok beğendim sanırım nakışla beraber boyama yapılmış.model gerçekten çok hoş eğer şablonu varsa denemek isterim.
    selamlar,sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. evcilik; evet şablonları var dergi çok eskiydi ama ikinci elden içindeki her ekiyle tastamam almıştım, isterseniz fotokopisini çektirip size posta ile yollayabilirim. Bana haber verin.. sevgilermle..

    YanıtlaSil
  5. sevgili Derya çok memnun olurum..
    şu aralar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım böyle şirin bir örtüye başlayabilirim..
    sizi a-mail ile bilgilendiririm.
    sevgiler,selamlar..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...