Kararsız



Daha önce yeni deneyeceğim diye yayınladığım motif marullanarak büyüyünce ondan vazgeçtim. En iyi bildiğini yap diyerek, ne olacağına karar vermediğim bu motiflere başladım. O ya da bu olsun diye değil, sıkıldıkça yada ihtiyacım oldukça yapacağım bir iş. Bir nevi ağrı kesici yada passiflora gibi. Bu motifler ve örgü için nereye kadar diye soruyordum kendime, belkide buraya kadar.. Şu aralar peçete yapıştırma yöntemi ile ilgili araştırıyorum belki onu denerim, olmadı motiflerime geri dönerim.

4 yorum:

  1. www.favoritehometovisit.blogspot.com
    ece hocamın sayfasi, ben bir sure devam ettim,pecete ile ilgili inanılmaz işler yapıyorlar,ben şimdi çocukları bırakamadığımdan devam edemiyorum ama geçen uğradım,peçeteleri kumaşlara özel bir yapıştırıcı ile yapıştırıp inanılmaz şeyler yapmışlardı.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Evet bu adresi biliyorum, hatta bu kursa katılmayı çok isterdim. Bakalım. Sayfalarından gördüğüm kadarıyla öyle her hobi sayfasına benzemiyor gerçekten hoş ve farklı çalışmaları var. Teşekkür ederim sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. Pecete ile ilgili bana da sorabilirsin,yardimci olabilirim bu konuda...
    Motiflerle ilgili de http://www.flickr.com/groups/crochet_afghans/ buraya kopyalayip yapistirirsan harika seyler cikacak karsina..Ayrica flickr in arama bölümüne granny square veya granny afghan yazarsan harika isler göreceksin...Ece hanima ben de bayiliyorum,Ankaraya tasinip evi yerlestirir yerlestirmez orada olacagim insallah..

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar
    Bende bu örnekten başladım.
    20 ye yakın motif yaptım derken aklım başıma geldi eeeee ben bunları nasıl birleştirecegim diye.
    tabii ki güvendiğimiz adrese yani anneme yolladım. simdi kadıncağız motifleri birleştirmeye çalışıyor.
    bitince bende blogumda gösterecegim
    seninde ellerine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...