Koca pantalonundan etek

Daha önce bir blogda bu çalışmayı görmüş ve denemeyi çok istemiştim. Ama dikiş deyince malesef dikiş makinesi olmadan birşeyler yapmak parmaklara zarar bir durum. Neyseki ben şimdilik sadece kesimi ve teğelleme kısmını yaptım. Ufak tadilatlarımı yaptırdığım terzime başvuracak ve eteğimin dikişlerini ona yaptıracağım. Üzerine atılması gereken spor dikişler var.
Eteğin ön kısmında aşağıdaki üçgen parça paçadan, arka için gerekli olmadı parça eklemek yırtmaç yeterli olacak. Arkadaki teğel dikişi alışılmışın dışında oldu farkındayım :) kot kumaş beni biraz zorlayınca bende bana en kolay gelen şekilde diktim. Bu haliyle denediğimde evet olacak dedim son hali kısa süre sonra burada..


3 yorum:

  1. her eve bir makine şart olmaya başladı bilgisayarlardan sonra devir tasarruf ve geri dönüşüm devri olunca gecende bir mont fermuarı için 10 lira verdim ki annem bunu çok daha ucuza yapardı (artık yapmıyor eskşden) neyse çok güzel olmuş eteğin güle güle giy

    YanıtlaSil
  2. ne güzel olmuş canım.ellerine sağlık.iyi hafta sonları.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Gece;Teşekkür ederim. Ben hiç boş duramam ıvır zıvır birsürü şey dikerim bana kesinlikle bir makine gerek. Basit işler yapılabilir bende paça vs .ye birsürü para veriyorum.
    Neslihan; Teşeşekkür ederim sizede iyi haftasonları dilerim.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...