Keçe çalışması..

Bugün artık şu keçelere bir el atayım dedim. Bunlarla çalışmak düşündüğümden daha kolay oldu kalıpları üzerine koyup rahat rahat kestim. Daha öncede dediğim gibi bu keçeler biraz farklı. İlk çalıştığım keçeler naylonumsu bir yapısı vardı sanki ve kokmuyordu. Ama bunlar hem çok döküldü kesim yaparken hemde yoğun bir yün kokusu var. Ama sonuçlar iyi olacak gibi. Şimdilik bu koku ve döküntü sebebiyle yastıktan vazgeçtim. Farklı kalıplar bulup minik aksesuarlar yapıcam sonra farklı birşeyler aklıma gelirse onları öyle değerlendiricem. Merakla ne tür şeyler ortaya çıkaracağımı bekleyen arkadaşlar umarım hayal kırıklığına uğramamışlardır. İlham perim şu aralar bana pek uğramıyor gibi, başlangıcım bu fillerle oldu. Fikir ve önerilere herzamanki gibi açığım. Hatta elinde güzel farklı kalıp olan arkadaşlar lütfen bana göndersinler.

7 yorum:

  1. ben de keçelerle ilgileniyorum.yakın zamanda da inşallah keçe çantamı bitiririm.yabancı sitelerde bolca resim buldum.bir de çocukların boyama kitapları bu konuda tam bir hazine .ben ordan da yararlanıyorum.iyi günler

    YanıtlaSil
  2. Ben cok begendim, cok ozenli bir calisma olmus kesinlikle..ellerine saglik..devamini da bekliyoruz ;)

    YanıtlaSil
  3. Sevil; Çantayı çok merak ettim. Boyama kitapları harika bir fikir bende oğlumun odasında kalıp olabilecek eşyalar buluyorum. Bloğunuzu takipteyim..
    Ayşe; Teşekkür ederim, devamı da gelecek yavaş yavaş.

    YanıtlaSil
  4. Fillere bayıldım, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Gülhancım, beğendiysen senin içinde yapabilirim seve seve.

    YanıtlaSil
  6. Cok güzel olmus ellerinize saglik,belki cok tuhaf gelecek size ama anne olmama ve 34 yasinda olmama ragmen,bu kapidaki filleri görünce kendi annem babam ve ben geldim aklima,belki de yurtdisinda olmamin etkisidir,duygulandirdi birden...Ankaradasiniz sanirim,cok memnun oldum, cok özledim ankarayi...iyi günler

    YanıtlaSil
  7. hayatadair; İnanın çok mutlu oldum, duygulandırırken üzmediysem tabiki. Bloğumuzu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz bende çok memnun oldum. Ankara'dan selamlar..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...