İşe koyulma vakti

Daldan dala atlayan ben sonunda elişlerimi düzenlemeyi ve sıraya koymayı başardım. Yapılacak çok şey var. Neden kendime bu maratonu yaratıyorum bilmiyorum. Bir koşturmaca bir sürat elişleriyle boğuşuyorum. Masa örtüm için seçtiğim desen bu. Basit ve sevdiğim bir desen olacak. Daha farklı desenler vardı ama örtüyü açıpta ne kadar yer işleyeceğimi görünce eleye eleye bu örnekte karar kıldım. Örtüdeki işlemeler mavi ve tonları olacak.
Sonra sırada bu iplerden yapmayı istediğim motifli bebek battaniyesi var. Önce oğluma battaniye olsun sonra koltuk şalı vs. olabilir diye düşünüyorum. Motifli örgü işlerini çok seviyorum. İpler ebruli umarım güzel motifler çıkar ortaya. (Bu işe heveslenmeme Örgüeli bloğundaki motifler neden oldu :)

Bir diğeri şimdi elimde olan proje komşu blogda (Anne kaz) gördüğüm bir patik. O kadar şirinki yapmadan edemeyeceğim. Hatta hemen başladım. Aşağıdaki sadece deneme amaçlı. Güzel yapabilirsem tekrar bu örneğindeki gibi güzel bir renkten örmeyi planlıyorum.

4 yorum:

  1. Deryacım valla bravo sana.hem ufak bebiş hem de bu kadar marifet nazar değmesin.patiğe bayıldım ben,ne kadar zarifmiş gerçekten.yanındaki o yaprak motifi örgü değil sanırım çok hoş.sonucu da göster bize sonra

    YanıtlaSil
  2. Patik çok hoş, kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Bu yeşil patiğe ben de bayıldım.
    Motifli battaniye de yaparken çook zevkli oluyor.
    Kolaylıklar diliorum..
    www.elfeyp.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ordan burdan hayattan; Teşekkür ederim naçizane bişeyler yapmaya çalışıyorum, bunları yaparak dinlenmeye çalışıyorum.
    Gülhan; Teşekkür ederim.
    elfeyp; Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...